Ключар, каква е нормалната цена за нарязването на този вид острие, което е с канали:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към ключаря
Collapse
X
-
Предполагам към 5лв.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Ами щом задавам въпроса, то се предполага, че съм пробвал.Изредих ключарите през уикенда в Практикер, Бриколаж и още един някакъв. И не е 5 лв. а в пъти повече.За това питам каква е нормалната цена.Накрая намерих един ми каза 20 лв. Викам - хайде режи. И той - ама колата тук ли е. Викам не е тук. И онзи ами трябва да е тук, за да го пробваме дали ще работи след това.И си взех ключа и на ум си казах да дам 20 лв. за това нарязване, и този да не знае дали ще стане, хайде няма нужда.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tomsan написа:Нещо са те плъзнали по тъча, на мен в Практикер за 30лв ми нарязаха ключа и прехвърлиха ампулата, като самата заготовка беше закупена от тях.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Нормалната цена е 5 лева, ама на всякъде искат между 20 и 30FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Тук въпроса не опира до това дали гледаме в паничката на другите.Въпроса е дали използват друг вид инструмент за нарязването или да кажем повече време.Ако машината и времето е едно и също за нарязването в сравнение с другия вид ключ, как би оправдал 5 пъти разликата в цената в този случай?Аз лично се съмнявам, че машината е една и съща, предвид цената и точно за това питам в крайна сметка хората да дадат мнение.Лично за мен в тази сфера взимат много евтино за реглаж на преден/заден мост, спрямо инвестицията.Много се съмнявам да отнема повече време на един ключар да нареже един ключ, или че машината му за тази цел струва 30к. Ама накрая взимат същата цена от 30 лв. като за реглаж на мост. Това в твоите очи "честно" ли е?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
30лв е много за нарязване, то за ключ на Abloy Protec тука за 40лв ми офертираха, дето има само 1 машина в целия град. На един приятел за Рено 19 два ключа му ги нарязаха за 10лв, е преди 2-3г беше ама не знам заплатите да са се вдигнали 3 пъти оттогава. На друг пък му пренаредиха два патрона за колата, щото неговите се разбиха и взехме от морга пак по 5лв на патрон. Това при ключаря до Кауфланд, на други места искаха по 20-30...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
BO написа:Тук въпроса не опира до това дали гледаме в паничката на другите.Въпроса е дали използват друг вид инструмент за нарязването или да кажем повече време.Ако машината и времето е едно и също за нарязването в сравнение с другия вид ключ, как би оправдал 5 пъти разликата в цената в този случай?Аз лично се съмнявам, че машината е една и съща, предвид цената и точно за това питам в крайна сметка хората да дадат мнение.Лично за мен в тази сфера взимат много евтино за реглаж на преден/заден мост, спрямо инвестицията.Много се съмнявам да отнема повече време на един ключар да нареже един ключ, или че машината му за тази цел струва 30к. Ама накрая взимат същата цена от 30 лв. като за реглаж на мост. Това в твоите очи "честно" ли е?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Боби, питай при тия http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=254356 , гледам колегите много ги хвалят, но аз не съм им ползвал услугите и немога да те ориентирам в ценатаpunto HGT
Коментар
-
20-30 лв. за няма и 5 минути работа. Д... ба и цената, Д...ба и уменията, д....ба и техниката, д...ба и икономическата обосновка на цената!Иначе някои хора могат да са във всяка манджа мерудия, ама дето требе ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар