Здравейте колеги,Искам да се допитам до вас по един въпрос, който ми е на сърце. До блока, в който живеем има детска площадка, която реално се ползва от нас и от блока в съседство. Самите съоръжения са в доста следпенсионна възраст и съм се заел със задачата да проуча как стоят нещата за обновяване и модернизиране на площадката. Самата тя е общинска собственост и е към отдела по екология и озеленяване на район Подуяне. От там ми обясниха, че бюджета им е недостатъчен, но имат доброто желание да помогнат с каквото друго могат(или поне да не пречат). Засега само от Лидъл заявиха нещо като готовност да помогнат. Искат да се събере родителска организация и да им се представи идея, а те щели да я обсъдят. С това горе-долу ще се справя, но ми е интерерсно какво е вашето мнение. Къде другаде бих могъл да потърся финансиране? Някой има ли опит в подобна сфера? Приложил съм една снимка да добиете представа за какво иде реч. Това е между 32 и 33 блок в Хаджи Димитър, София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спонсорство детска площадка
Collapse
X
-
Площатка
Трябва да си на ти първо с домоуправителите на двата блока Демек питай първо те дали са навити на подобна идея и дали може да отпуснат някой лев после общината знае ли се може да имат перо за такива площадки При нас -в центъра площадката е направиха по някаква програма със пари от еврофондовете.има има и табелка Е друг е въпроса е че не е много здрава да дъжд сняг и малки пакостници.
Реклама
Collapse
Коментар