flippy89 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промоции и оферти
Collapse
X
-
BO написа:ntodorov написа:Днес купих от ЛИДЛ парочистачка и стъклочистачка за 98 лв. С 3 годишна гаранция са. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1046A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Стъклочистачката е отлична, чисти много по-добре и по-бързо от парцала, хартията, разните препарати, които, докато ги пръскаш, ги и дишаш. Да не говорим, че не търкаш като луд. Моята я имам от почти 2 години и като се счупи, пак ще си взема.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Стъклочистачката е отлична, чисти много по-добре и по-бързо от парцала, хартията, разните препарати, които, докато ги пръскаш, ги и дишаш. Да не говорим, че не търкаш като луд. Моята я имам от почти 2 години и като се счупи, пак ще си взема.A17DTС/S
Коментар
-
ele написа:аз пръскам вода с оцет, в краен случай с някакъв препарат за съдове мажа прозореца без да го пръскам. От препаратите за прозорци получавам алергия и кихам поне 2 дни след това.A17DTС/S
Коментар
-
krasio_79bs написа:В Лидъл имат много добро узо. Не е на промоция,ама си е за предпочитане пред всякакви чистачки.A17DTС/S
Коментар
-
Преди малко се изнизах от Лидл, за първи път в хранителен магазин виждам да се продават въдици и пълен комплект такъми, това за рибарите ако има интерес да ходят да разгледат, че не ми отбира главата, аз съм рибовъд, не съм рибар Намазах с български розови домати на 2,69лв/кг, но ще кажа как са довечера, че от сутринта "а съм барнал домат, а ме е удрало за ракия цЕл ден"punto HGT
Коментар
-
didich написа:Преди малко се изнизах от Лидл...A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар