Някой да си е купил електрическото джезве от Кауфланд и да сподели впечатления? Имам желание да си го купя, защото съм голям любител на турското кафе, но нещо не ми вдъхна доверие като го видях в магазина. Едно такова леко ми се стори, все едно няма метал в тази комбинация от джезве и котлон.http://www.kaufland.bg/Nachalo/02_So...der_id=A_03_19,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промоции и оферти
Collapse
X
-
За турско кафе - http://www.midas-bg.com/product.php?ProductID=270Има единичен вариант, по-евтин.
Коментар
-
vital написа:За турско кафе - http://www.midas-bg.com/product.php?ProductID=270Има единичен вариант, по-евтин.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Това в Кауфланд е достатъчно евтино. Вече си го купих и дори си направих първото кафе - стана доста добро. Загрява водата изключително бързо, което като че ли е най-голямото му предимство. Освен това самото котлонче не се нагрява и можеш да го поставиш където ти е удобно до близък контакт. Малко странни ме се струват надписите отдолу на джезвето да не се потапя във вода, а все пак се очаква след приготвяне на кафето джезвето да се измие. И наистина като цяло уредът прилича на евтина китайска играчка, но пък има 3 г. гаранция.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Всеки който иска да си купи динамометричен ключ от Лидл за 22 лева може да го намери на 07 януари (четвъртък) , имам такъв и е мерен с други много качествени ключове и показва вярно.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Аз потвърждавам, че е верен и върши чудесна работа за парите си.Има едно условие. Да му затегнете гайката от долната страна на дръжката с ключ, за да не се развърти и да се разкалибрира.После калибрацията не става трудно, но си е занимавка, да мерите, увисвате тежести и т.н.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Я пояснете малко за винтчето от долу? То всъщност не е ли като настройш ключа на определени килограми да го затегнеш за да не се извърт в ръката т и да промени стойностите. Аз ще си купя още един че на тези пари си заслужава от всякъде Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 но ако мога да се докопам до 2бр ще взема, ако някой колега не успее да си вземе ще му го продам на същата цена.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Колеги в понеделник, в Лидл ще има процесорно зарядно с дисплей на 35лв, имам 2-3 приятели който са много доволни от него.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ако на някой му трябва камина на твърдо гориво, нашето фирма ще пуска определени модели с отстъпки до около 100 лв., че не смогват да ги продадат Имам един списък в ексел със снимки и цени, който иска, пращам на ЛС."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар