Ето я и новата им брошура.http://broshura.lidl.bg/732d0dc4-65d...агледах се в биричките им. Старопрамен - литър, белгийски бирички, Гинес, Гроуш, Велтинс. Смятам да се поглезя.Иначе гледам, че има и Старо пиво на Каменица за 135 ст. :P
То навсякъде си е толкова.Лично на мен не ми направи особено впечатление, а като сложим и цената от 1.35 за 400мл. ми идва малко множко. Но всеки си има вкус, а и както са казали: кефа цена няма
Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97
То навсякъде си е толкова. Лично на мен не ми направи особено впечатление, а като сложим и цената от 1.35 за 400мл. ми идва малко множко. Но всеки си има вкус, а и както са казали: кефа цена няма Smile
Въобще нямах предвид цената и вкусовите качества на "Старо пиво". Впечатлен бях само от изписването на цената му в брошурата - 135 ст. Набива се на очи и някак си е хем вярно, хем различно. ПС: При толкова хубави бири, "Старо пиво" ли пък да ме "грабне". :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
....... пазене на ценни файлове който могат да се загубят в компа са супер.
Точно за това НЕ! Ако искаш ще ти снимам количеството скапани "нови" флашки които са ми се събрали. Това не е надежден носител за важна информация. Съвет просто.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
....... пазене на ценни файлове който могат да се загубят в компа са супер.
Точно за това НЕ! Ако искаш ще ти снимам количеството скапани "нови" флашки които са ми се събрали. Това не е надежден носител за важна информация. Съвет просто.
а на какво да си ги пазиме ? дай жокер и на мен са ми на флашки
Коментар