Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся една девойка, някой да я познава случайно? ;)
Collapse
X
-
Аааа, не...заглеждам си от 25 до 30. Все още съм на 28 и ми се ще на нещо около мен Мишо, преди 10 години на тия на 25 не им викахме дърти, а големи. Има разлика хахахФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Не е тая, на която точите лиги. Тая си е наша, от Харманли, не четете.А и аз от съвсем други съображения искам да я намеря Не е каквото си мислите. Или почти не е Пробвал съм Фейсбук, Гугъл, други разни сайтове, безуспешно...По някое време говореше по телефона с някакъв Камен... Ако това е някакъв жокер...Не знае български, говори английски, френски и арабски.
Коментар
-
Тя тази едва ли е магистралка.Плюс това Дидо е написал с какво се занимава...или поне с каквото тя му е казала, че се занимава Реално погледнато човека търси начин да се свърже с мацката, а вие тука го поднасяте само...тц тц....никакво съчувствие и съпричастност начи...а дано ви се върне== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
presinka написа:Immortal написа:Абе знаех си, че само ще ме бъзикате, ама...
Коментар
-
Ехе, чак през посолството няма нужда Пресинка е права, пуснах темата за да се посмеем малко на коментарите. Пък и все пак някой може и да я е срещал, кой знае? Светът не е толкова голям, колкото изглежда В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия.Прибирам се преди десетина дни към моя край, и отиваме с брат ми да разгледам новореставрираната крепост Туида в Сливен. Паркирам до една кола с врачански номер, и казвам на брат ми - бахмааму, цял ден карам за да избягам от тия ВР, и пак на такива попадам.Слизаме и кво да видя - насреща ми една колежка от Козлодуй А преди няколко месеца пък на ОМВ-то до мойто село се видяхме с друг колега от Козлодуй, пак случайно.Сещам се и за преди няколко години, когато ходихме с колеги от форума в Кавала. Та колегата iee срещна по улиците негови приятели от Добрич.Та... колко да е голямо тва Средиземно моренце
Коментар
-
Абе следващия път мини с преспиване да се напием дали от радост, дали от мъка или просто ей така, за кеф ! Вече си имам и стая за гости П.П. Той fihi я е пробвал, ама временно беше заета Няма да си в хола...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Immortal написа:Ехе, чак през посолството няма нужда Пресинка е права, пуснах темата за да се посмеем малко на коментарите. Пък и все пак някой може и да я е срещал, кой знае? Светът не е толкова голям, колкото изглежда В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия.Прибирам се преди десетина дни към моя край, и отиваме с брат ми да разгледам новореставрираната крепост Туида в Сливен. Паркирам до една кола с врачански номер, и казвам на брат ми - бахмааму, цял ден карам за да избягам от тия ВР, и пак на такива попадам.Слизаме и кво да видя - насреща ми една колежка от Козлодуй А преди няколко месеца пък на ОМВ-то до мойто село се видяхме с друг колега от Козлодуй, пак случайно.Сещам се и за преди няколко години, когато ходихме с колеги от форума в Кавала. Та колегата iee срещна по улиците негови приятели от Добрич.Та... колко да е голямо тва Средиземно моренцеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ако си минал през града сигурно си минал през пиацата Скобелева Майка /или майката на скобелев според труженичките/ и някой ден мога да ги снимам с телефончи защото на кар камерата нема да се види нищо щото писелите нещо са малко. През града ли мина или дирекшън по аутобан Б.Б.?LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар