Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся една девойка, някой да я познава случайно? ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    M5kov написа:
    loop написа:
    https://www.facebook.com/shirin.kadir.5?fref=ts ?
    Дидо, ако това е мадамата, звънни и ние да се включим в разговора
    Много дръта...35 Сега да и станем всички приятели у фейсбука
    Хич не е дърта тя. Няма на курбан да я варим я. :P ПС: Ама аз не съм мерило де. Всьо от 30 до 40 години е...вървежно за мен. Тези под 30 не ги поглеждамвече. Не са узрели.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аааа, не...заглеждам си от 25 до 30. Все още съм на 28 и ми се ще на нещо около мен Мишо, преди 10 години на тия на 25 не им викахме дърти, а големи. Има разлика хахах
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

30 пак е около 28 :DЗа второто си много прав :/
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Дидо нещо се умълча...
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ами вие му секнахте мерака на човека, юрнахте се всички на опашката. Оставете го да действа сам нататък.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Не е тая, на която точите лиги. Тая си е наша, от Харманли, не четете.А и аз от съвсем други съображения искам да я намеря Не е каквото си мислите. Или почти не е Пробвал съм Фейсбук, Гугъл, други разни сайтове, безуспешно...По някое време говореше по телефона с някакъв Камен... Ако това е някакъв жокер...Не знае български, говори английски, френски и арабски.

Коментар

Immortal написа:
                Абе знаех си, че само ще ме бъзикате, ама...
                Ами ти нали затова си пуснал темата, Дидо.Малка е вероятността колегите да познават магистралките. В друг вид форум ще имаш по-голям успех с търсенето, според мен
                Един за всички, всички за мен

Коментар

Тя тази едва ли е магистралка.Плюс това Дидо е написал с какво се занимава...или поне с каквото тя му е казала, че се занимава Реално погледнато човека търси начин да се свърже с мацката, а вие тука го поднасяте само...тц тц....никакво съчувствие и съпричастност начи...а дано ви се върне
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

presinka написа:
                    Immortal написа:
                    Абе знаех си, че само ще ме бъзикате, ама...
                    Ами ти нали затова си пуснал темата, Дидо.Малка е вероятността колегите да познават магистралките. В друг вид форум ще имаш по-голям успех с търсенето, според мен
                    За първото си права донякъде За второто не си. Къде другаде ще познават магистралките освен в автомобилни форуми Но девойката не беше такава, определено.

Коментар

Посолство на Кралство Мароко в СофияАдрес: 1421 София, ул.

Коментар

Ехе, чак през посолството няма нужда Пресинка е права, пуснах темата за да се посмеем малко на коментарите. Пък и все пак някой може и да я е срещал, кой знае? Светът не е толкова голям, колкото изглежда В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия.Прибирам се преди десетина дни към моя край, и отиваме с брат ми да разгледам новореставрираната крепост Туида в Сливен. Паркирам до една кола с врачански номер, и казвам на брат ми - бахмааму, цял ден карам за да избягам от тия ВР, и пак на такива попадам.Слизаме и кво да видя - насреща ми една колежка от Козлодуй А преди няколко месеца пък на ОМВ-то до мойто село се видяхме с друг колега от Козлодуй, пак случайно.Сещам се и за преди няколко години, когато ходихме с колеги от форума в Кавала. Та колегата iee срещна по улиците негови приятели от Добрич.Та... колко да е голямо тва Средиземно моренце

Коментар

кола

Вярно питай в посолството Тук иначе има да учат за доктори доста
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Абе следващия път мини с преспиване да се напием дали от радост, дали от мъка или просто ей така, за кеф ! Вече си имам и стая за гости П.П. Той fihi я е пробвал, ама временно беше заета Няма да си в хола...
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Immortal написа:
                              Ехе, чак през посолството няма нужда Пресинка е права, пуснах темата за да се посмеем малко на коментарите. Пък и все пак някой може и да я е срещал, кой знае? Светът не е толкова голям, колкото изглежда В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия.Прибирам се преди десетина дни към моя край, и отиваме с брат ми да разгледам новореставрираната крепост Туида в Сливен. Паркирам до една кола с врачански номер, и казвам на брат ми - бахмааму, цял ден карам за да избягам от тия ВР, и пак на такива попадам.Слизаме и кво да видя - насреща ми една колежка от Козлодуй А преди няколко месеца пък на ОМВ-то до мойто село се видяхме с друг колега от Козлодуй, пак случайно.Сещам се и за преди няколко години, когато ходихме с колеги от форума в Кавала. Та колегата iee срещна по улиците негови приятели от Добрич.Та... колко да е голямо тва Средиземно моренце
                              Не се учудвам, на времето /1976г. нарочно пиша годината, тогава не се мотахме по света когато ни скимне/ в Будапеща се засякох с българи, във влака за ГДР и в Дрезден се засякохме с един варненец на няколко пъти и накрая, беше 09.09, се върнахме пак в един вагон с него, само че ние идвахме от Полша, а той не поня от къде и любопитното беше, че от Букурещ до Русе във вагона бяхме само трима. Та светът е малък.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ако си минал през града сигурно си минал през пиацата Скобелева Майка /или майката на скобелев според труженичките/ и някой ден мога да ги снимам с телефончи защото на кар камерата нема да се види нищо щото писелите нещо са малко. През града ли мина или дирекшън по аутобан Б.Б.?
                                LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                                ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Working...
                                X