Еабвате се вече с човека, което е обидно.За какво скобелева майка говориш?Дали от там му минава пътя, а?А и на скобелева майка са точно такива, каквато той я описва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся една девойка, някой да я познава случайно? ;)
Collapse
X
-
lubo_Y10 написа:Ако си минал през града сигурно си минал през пиацата Скобелева Майка /или майката на скобелев според труженичките/ и някой ден мога да ги снимам с телефончи защото на кар камерата нема да се види нищо щото писелите нещо са малко. През града ли мина или дирекшън по аутобан Б.Б.?
Коментар
-
И аз не мога да разбера, защо презумпцията им е, че ако някой се интересува от жена то непременно се е хваналза атрибута си. И аз имам жени-приятелки, с които мога да говоря неща, за които с много други приятели не мога...А и да надникнеш в странния и различен свят на една жена вече ми е далеч по-любопитно, отколкото в деколтето и. За по-младите и преливащи от тестостерон колеги: Възможно е душевния покой да е затиснал нагончето ми, подобно на мазен пехливанин - вакло Йегънце...Така, че може за вас и глупости да пиша :PПС: Дидо. Изпадал съм в твоята ситуация, но при други обстоятелства. Останах си само със... спомен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:И аз не мога да разбера, защо презумпцията им е, че ако някой се интересува от жена то непременно се е хваналза атрибута си. И аз имам жени-приятелки, с които мога да говоря неща, за които с много други приятели не мога...А и да надникнеш в странния и различен свят на една жена вече ми е далеч по-любопитно, отколкото в деколтето и. За по-младите и преливащи от тестостерон колеги: Възможно е душевния покой да е затиснал нагончето ми, подобно на мазен пехливанин - вакло Йегънце...Така, че може за вас и глупости да пиша :PПС: Дидо. Изпадал съм в твоята ситуация, но при други обстоятелства. Останах си само със... спомен.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:ntodorov написа:И аз не мога да разбера, защо презумпцията им е, че ако някой се интересува от жена то непременно се е хваналза атрибута си. И аз имам жени-приятелки, с които мога да говоря неща, за които с много други приятели не мога...А и да надникнеш в странния и различен свят на една жена вече ми е далеч по-любопитно, отколкото в деколтето и. За по-младите и преливащи от тестостерон колеги: Възможно е душевния покой да е затиснал нагончето ми, подобно на мазен пехливанин - вакло Йегънце...Така, че може за вас и глупости да пиша :PПС: Дидо. Изпадал съм в твоята ситуация, но при други обстоятелства. Останах си само със... спомен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Търся една девойка, някой да я познава случайно?
Immortal написа:По някаква обменна програма е, занимава се с правата на човека, ислямската радикализация, правата на жените, международни отношения... нещо такова.Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Както един мой професор /дано са го навряли в най-мръсната и мъчителна дупка на Ада/ казваше - "С течение на възрастта, мъжът от Бик се превръща в Естет като мен!".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:...В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия....
Коментар
-
veselin10 написа:Вие тука още обсъждате а той вече е приятел с мацката във FacebookФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар