Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся една девойка, някой да я познава случайно? ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еабвате се вече с човека, което е обидно.За какво скобелева майка говориш?Дали от там му минава пътя, а?А и на скобелева майка са точно такива, каквато той я описва.

Коментар

lubo_Y10 написа:
      Ако си минал през града сигурно си минал през пиацата Скобелева Майка /или майката на скобелев според труженичките/ и някой ден мога да ги снимам с телефончи защото на кар камерата нема да се види нищо щото писелите нещо са малко. През града ли мина или дирекшън по аутобан Б.Б.?
      Аутобан Б.Б. почва от Стара Загора и свършва в Карнобат.Вашия аутобан се казва Т.Ж.Пътят ми минава през много по-добри места, ако някога стигна до там да ползвам такива услуги. Между Ботевград и Мездра поне са българки, че има и хубавици От Скобелева майка само закъсалите майнички си вземат труженички С въпросната девойка си говорих на теми, на които с много хора няма как да си говорим, поради липса на капацитет.

Коментар

И аз не мога да разбера, защо презумпцията им е, че ако някой се интересува от жена то непременно се е хваналза атрибута си. И аз имам жени-приятелки, с които мога да говоря неща, за които с много други приятели не мога...А и да надникнеш в странния и различен свят на една жена вече ми е далеч по-любопитно, отколкото в деколтето и. За по-младите и преливащи от тестостерон колеги: Възможно е душевния покой да е затиснал нагончето ми, подобно на мазен пехливанин - вакло Йегънце...Така, че може за вас и глупости да пиша :PПС: Дидо. Изпадал съм в твоята ситуация, но при други обстоятелства. Останах си само със... спомен.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
          И аз не мога да разбера, защо презумпцията им е, че ако някой се интересува от жена то непременно се е хваналза атрибута си. И аз имам жени-приятелки, с които мога да говоря неща, за които с много други приятели не мога...А и да надникнеш в странния и различен свят на една жена вече ми е далеч по-любопитно, отколкото в деколтето и. За по-младите и преливащи от тестостерон колеги: Възможно е душевния покой да е затиснал нагончето ми, подобно на мазен пехливанин - вакло Йегънце...Така, че може за вас и глупости да пиша :PПС: Дидо. Изпадал съм в твоята ситуация, но при други обстоятелства. Останах си само със... спомен.
          Жалко или не, дълбоко вътре в нас жените се делят на два вида. Такива с които сме спали и такива с които не сме.
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
            ntodorov написа:
            Жалко или не, дълбоко вътре в нас жените се делят на два вида. Такива с които сме спали и такива с които не сме.
            В тази връзка мога да се похваля. Улучих на универсална съпруга. Преди 22 години предпочиташе да не спи. Сега вече предпочита да спи. Иначе да. Прав си. Има жени по, които човек винаги въздиша и такива върху, които вече е въздишал.
            A17DTС/S

Коментар

И кво, последно, намерили я?
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                И кво, последно, намерили я?
                Нц. НЪл гледаш. Разсейваме го.
                A17DTС/S

Коментар

Re: Търся една девойка, някой да я познава случайно?

Immortal написа:
                  По някаква обменна програма е, занимава се с правата на човека, ислямската радикализация, правата на жените, международни отношения... нещо такова.
                  Нещо ми намирисва Юридическият факултет на Софийския университет ,,Св. Климент Охридски
                  Fiat Marea 2.4 JTD+
                  Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                  Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                  Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Както един мой професор /дано са го навряли в най-мръсната и мъчителна дупка на Ада/ казваше - "С течение на възрастта, мъжът от Бик се превръща в Естет като мен!".
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колко ли братя има тази!
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Сериозно ли пусна такава тема...

Коментар

Immortal написа:
                          ...В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия....
                          Между другото, това не е теория, а съвсем реална ситуация. Преди много години бях чел, че в САЩ са провели опит - "Теория за малкия свят", като са го тествали с писмо, което се предава от човек на човек преди да стигне до крайната цел Чичко гугъл даже ми намери и някаква статия по въпросаhttps://nikolai92mihailov.wordpress....8%D0%BB%D0%B3/

Коментар

Вие тука още обсъждате а той вече е приятел с мацката във Facebook
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                              Вие тука още обсъждате а той вече е приятел с мацката във Facebook
                              Ахааа, добре, че има предател..инак няма да разберем Болярска му работа
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Веселине, предателю! Абе може и да не е тя. На снимката прилича, годините отговарят, прие ме за приятел, ама не ми отговаря на писанията.Да не се занимаваме повече.

Коментар

Working...
                                X