Дидо, ако това е мадамата, звънни и ние да се включим в разговора
Много дръта...35 Сега да и станем всички приятели у фейсбука
Хич не е дърта тя. Няма на курбан да я варим я. :P ПС: Ама аз не съм мерило де. Всьо от 30 до 40 години е...вървежно за мен. Тези под 30 не ги поглеждамвече. Не са узрели.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Аааа, не...заглеждам си от 25 до 30. Все още съм на 28 и ми се ще на нещо около мен Мишо, преди 10 години на тия на 25 не им викахме дърти, а големи. Има разлика хахах
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Ами вие му секнахте мерака на човека, юрнахте се всички на опашката. Оставете го да действа сам нататък.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Не е тая, на която точите лиги. Тая си е наша, от Харманли, не четете.А и аз от съвсем други съображения искам да я намеря Не е каквото си мислите. Или почти не е Пробвал съм Фейсбук, Гугъл, други разни сайтове, безуспешно...По някое време говореше по телефона с някакъв Камен... Ако това е някакъв жокер...Не знае български, говори английски, френски и арабски.
Ами ти нали затова си пуснал темата, Дидо.Малка е вероятността колегите да познават магистралките. В друг вид форум ще имаш по-голям успех с търсенето, според мен
Тя тази едва ли е магистралка.Плюс това Дидо е написал с какво се занимава...или поне с каквото тя му е казала, че се занимава Реално погледнато човека търси начин да се свърже с мацката, а вие тука го поднасяте само...тц тц....никакво съчувствие и съпричастност начи...а дано ви се върне
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Ами ти нали затова си пуснал темата, Дидо.Малка е вероятността колегите да познават магистралките. В друг вид форум ще имаш по-голям успех с търсенето, според мен
За първото си права донякъде За второто не си. Къде другаде ще познават магистралките освен в автомобилни форуми Но девойката не беше такава, определено.
Ехе, чак през посолството няма нужда Пресинка е права, пуснах темата за да се посмеем малко на коментарите. Пък и все пак някой може и да я е срещал, кой знае? Светът не е толкова голям, колкото изглежда В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия.Прибирам се преди десетина дни към моя край, и отиваме с брат ми да разгледам новореставрираната крепост Туида в Сливен. Паркирам до една кола с врачански номер, и казвам на брат ми - бахмааму, цял ден карам за да избягам от тия ВР, и пак на такива попадам.Слизаме и кво да видя - насреща ми една колежка от Козлодуй А преди няколко месеца пък на ОМВ-то до мойто село се видяхме с друг колега от Козлодуй, пак случайно.Сещам се и за преди няколко години, когато ходихме с колеги от форума в Кавала. Та колегата iee срещна по улиците негови приятели от Добрич.Та... колко да е голямо тва Средиземно моренце
Абе следващия път мини с преспиване да се напием дали от радост, дали от мъка или просто ей така, за кеф ! Вече си имам и стая за гости П.П. Той fihi я е пробвал, ама временно беше заета Няма да си в хола...
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Ехе, чак през посолството няма нужда Пресинка е права, пуснах темата за да се посмеем малко на коментарите. Пък и все пак някой може и да я е срещал, кой знае? Светът не е толкова голям, колкото изглежда В един руски филм се разви една теория, че всеки познава всеки през максимум 6 човека. Само да знаеш подходящия.Прибирам се преди десетина дни към моя край, и отиваме с брат ми да разгледам новореставрираната крепост Туида в Сливен. Паркирам до една кола с врачански номер, и казвам на брат ми - бахмааму, цял ден карам за да избягам от тия ВР, и пак на такива попадам.Слизаме и кво да видя - насреща ми една колежка от Козлодуй А преди няколко месеца пък на ОМВ-то до мойто село се видяхме с друг колега от Козлодуй, пак случайно.Сещам се и за преди няколко години, когато ходихме с колеги от форума в Кавала. Та колегата iee срещна по улиците негови приятели от Добрич.Та... колко да е голямо тва Средиземно моренце
Не се учудвам, на времето /1976г. нарочно пиша годината, тогава не се мотахме по света когато ни скимне/ в Будапеща се засякох с българи, във влака за ГДР и в Дрезден се засякохме с един варненец на няколко пъти и накрая, беше 09.09, се върнахме пак в един вагон с него, само че ние идвахме от Полша, а той не поня от къде и любопитното беше, че от Букурещ до Русе във вагона бяхме само трима. Та светът е малък.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ако си минал през града сигурно си минал през пиацата Скобелева Майка /или майката на скобелев според труженичките/ и някой ден мога да ги снимам с телефончи защото на кар камерата нема да се види нищо щото писелите нещо са малко. През града ли мина или дирекшън по аутобан Б.Б.?
Коментар