Хора са вкарвани в затвора за далеч по-малки провинения...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безплатен Windows 10 мнения....
Collapse
X
-
bubachko
Със всичко изчетено до тук (не само във форума) се чудя, колко луд трябва да си, за да се хвърлиш сам в Матрицата и да продадеш душата си на Микрософт (и свързаните на синджир след нея), като инсталираш това безумие ДжамОС-10....И аз нямам какво да крия, но не подарявам целия си живот на "някой, някъде в облака" за всеобщо ползване и извличане на дивиденти от това. Но когато това започне да става насилствено (събирането на данни), без право на избор, нещата загрубяват...
Коментар
-
bubachko написа:Със всичко изчетено до тук (не само във форума) се чудя, колко луд трябва да си, за да се хвърлиш сам в Матрицата и да продадеш душата си на Микрософт (и свързаните на синджир след нея), като инсталираш това безумие ДжамОС-10....И аз нямам какво да крия, но не подарявам целия си живот на "някой, някъде в облака" за всеобщо ползване и извличане на дивиденти от това. Но когато това започне да става насилствено (събирането на данни), без право на избор, нещата загрубяват...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:bubachko написа:Със всичко изчетено до тук (не само във форума) се чудя, колко луд трябва да си, за да се хвърлиш сам в Матрицата и да продадеш душата си на Микрософт (и свързаните на синджир след нея), като инсталираш това безумие ДжамОС-10....И аз нямам какво да крия, но не подарявам целия си живот на "някой, някъде в облака" за всеобщо ползване и извличане на дивиденти от това. Но когато това започне да става насилствено (събирането на данни), без право на избор, нещата загрубяват...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Голяма параноя ги тресе някои потребители на ОС. Дреми ми на бай Хойя ,че някоя знаел нещо за моите програми и тн. Не ползвайте компютри или не качвайте неща които не искате да се знаят за вас.ПП>Шок!Бомба!Ужас!!! https://youtu.be/w7JBytECbU4Да си трия ли и фейса или да изчакам?
Коментар
-
Изтривай, че ще става и по зле https://www.youtube.com/watch?v=ityVdmRjafgФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
При мен няма подобно съобщение. Предполагам ,че това съобщение е за периода до който можеш да го изтеглиш безплатно.В заключение остана да припомним, че и предложението към собствениците на легална Windows 7/8.1 за безплатен ъпгрейд към Windows 10 също не е безкрайно - то ще е валидно в сила точно година - до 29 юли 2016 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар