Хора са вкарвани в затвора за далеч по-малки провинения...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безплатен Windows 10 мнения....
Collapse
X
-
bubachko
Със всичко изчетено до тук (не само във форума) се чудя, колко луд трябва да си, за да се хвърлиш сам в Матрицата и да продадеш душата си на Микрософт (и свързаните на синджир след нея), като инсталираш това безумие ДжамОС-10....И аз нямам какво да крия, но не подарявам целия си живот на "някой, някъде в облака" за всеобщо ползване и извличане на дивиденти от това. Но когато това започне да става насилствено (събирането на данни), без право на избор, нещата загрубяват...
Коментар
-
bubachko написа:Със всичко изчетено до тук (не само във форума) се чудя, колко луд трябва да си, за да се хвърлиш сам в Матрицата и да продадеш душата си на Микрософт (и свързаните на синджир след нея), като инсталираш това безумие ДжамОС-10....И аз нямам какво да крия, но не подарявам целия си живот на "някой, някъде в облака" за всеобщо ползване и извличане на дивиденти от това. Но когато това започне да става насилствено (събирането на данни), без право на избор, нещата загрубяват...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:bubachko написа:Със всичко изчетено до тук (не само във форума) се чудя, колко луд трябва да си, за да се хвърлиш сам в Матрицата и да продадеш душата си на Микрософт (и свързаните на синджир след нея), като инсталираш това безумие ДжамОС-10....И аз нямам какво да крия, но не подарявам целия си живот на "някой, някъде в облака" за всеобщо ползване и извличане на дивиденти от това. Но когато това започне да става насилствено (събирането на данни), без право на избор, нещата загрубяват...................А аз исках само виртуално местенце за личните си снимки.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Голяма параноя ги тресе някои потребители на ОС. Дреми ми на бай Хойя ,че някоя знаел нещо за моите програми и тн. Не ползвайте компютри или не качвайте неща които не искате да се знаят за вас.ПП>Шок!Бомба!Ужас!!! https://youtu.be/w7JBytECbU4Да си трия ли и фейса или да изчакам?
Коментар
-
Изтривай, че ще става и по злеhttps://www.youtube.com/watch?v=ityVdmRjafg
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
При мен няма подобно съобщение. Предполагам ,че това съобщение е за периода до който можеш да го изтеглиш безплатно.
В заключение остана да припомним, че и предложението към собствениците на легална Windows 7/8.1 за безплатен ъпгрейд към Windows 10 също не е безкрайно - то ще е валидно в сила точно година - до 29 юли 2016 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар