Здравейте,От вчера се триумя дали да го пробвам. Та днес се реших. В момента върви back up-а на домашния компютър и мисля вечерта да се гмуркам. Не очаквам чудеса, просто за пробата. А и вече домашното PC е повече тестово отколкото да се ползва за нещо съществено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безплатен Windows 10 мнения....
Collapse
X
-
Ако се следва логиката на старото неписано златно правило, трябва 10ката да е ОК.ХП-ОК ->Виста-зле->7 ОК ->8зле ->10 -ОК?На мен ми допадна. Тепърва ще добивам мнения."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Това е само резервация. Самото "гмуркане" ще стане на 29.07. Според първоначалните информации, който се "гмурне" няма да може да "изплува" (връщане към 7/8/8.1), защото (може би) се губел лиценза.Тъй като "офертата" за безплатен ъпдейт е валидна до 29.07.2016г аз смятам да изчакам.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Пробвах го преди време, тъкмо беше излязъл на сайта им. Не видях разлика от 8.1, който не е зле и да не се бърка с 8зле. Разликата беше само старт бутона - на 10 се отваряше както на 7, който пък си е наистина железен, но ще спрат седмицата, щото работи добреВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Stefanaki написа:Това е само резервация. Самото "гмуркане" ще стане на 29.07. Според първоначалните информации, който се "гмурне" няма да може да "изплува" (връщане към 7/8/8.1), защото (може би) се губел лиценза.Тъй като "офертата" за безплатен ъпдейт е валидна до 29.07.2016г аз смятам да изчакам.
Коментар
-
Намерих 2 теми по въпроса за downgrade. Не се споменава за губене на лиценз. Дано и с безплатната версия да се запази тази опция за връщане на старата ОС.https://techingiteasy.wordpress.com/...3-f03cec62338b
Коментар
-
Ами то си пише че щом си получил известие да си резервираш безплатно новия виндовс значи един вид "си излъгал системата" така че ако не ти е легален не би трябвало да ти се появи известието.Иначе тази версия според пичовете е пълна без никакви ограничения. Просто е лимитирана офертата за безплатен ъпгрейд. След 29.7.2016 ще е платено. Това по скоро ме притеснява. Да не кажат след 1 година айде честито интергирал си си всичко което ползваш а сега си плати за да продължиш иначе реинстал от 0. Че предполагам бутлоудъра ща е същия графичен шит като на 8.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Точно това е идеята и според мен. Зарибяват "безплатно" и после ще режат глави от кръста . Въпросът тук е дали ще искат еднократно заплащане или някакъв вид абонамент. Може да оставят ОС безплатна, но да се плаща за приложения и услуги. Събирах мнения от колегите. Имаше и такива, които мислят че има вероятност уиндоус-а да е безплатен - за да отхапе пазарен дял от андроид при телефоните например. Ще поживеем и ще видим както е казал народа.Пък и леко се надявам за 1 година да успеят да пробият защитата и да можем да джиткаме с кракната ОС
Коментар
-
Predatorsi написа:Абе аз доколкото четох ,тези с пиратски уин ,няма да получат безплатен 10...
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Може да оставят ОС безплатна, но да се плаща за приложения и услуги.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Забелязах, че поканата за инсталиране на Windows 10 се появява на ОС, които са пиратски и са активирани по втория начин.Иначе имам 50-60 машини с ХР и 7-ци и на нито една не се е появило подобно съобщение, може би защото са оригинални.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар