Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безплатен Windows 10 мнения....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivokolev написа:
    При мен от 1 месец върви на 6. Никакви проблеми не съм имал.
    Ти си се включил в програмата Windows Insider, за тестване на бета версии в реални условия. След 29.07 ще има ъпгреид и при теб. С кой build си в момента?
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

M5kov написа:
      Ако вече сте го пробвали, как е, има ли сериозни сривове, които да пречат на нормалната работа?
      Според мен ако си с 8 минавай на 10. ако си с 7 си остани на него.Клиповете които правя с една камера не вървят на 8 и 10. Вчера цял ден свалям какви ли не кодеци и плеари и не става. При 7 си вървяха с медиа плеъра.

Коментар

Софтуер към камерата от производителя няма ли?
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Какъв е тоя мистериозен формат, че да няма кодеци :/
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            Какъв е тоя мистериозен формат, че да няма кодеци :/
            Китайски. Софтуер има само да се правят настройки какво и как да снима. Клиповете и снимките се свалят като готов файл.При 7-та не съм имал проблеми. При 8-та с медиа плеъра клиповете циклят, имат лошо качество и постоянно излизат артефакти. С БС аудиото не върви в синхрон с видеото. КМ пък не можеш да прескачаш по клипа, пускаш и гледаш до край, иначе блокира.......

Коментар

До колкото четах за Уин 10 няма да е така, но за следващите творения на Бил това ще бъде в сила. Именно ОС да е безплатен а услугите му да се заплащат с абонамент. Примера беше даден с ХромОС.колко ще е успешно нямам идея.
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
                ivokolev написа:
                При мен от 1 месец върви на 6. Никакви проблеми не съм имал.
                Ти си се включил в програмата Windows Insider, за тестване на бета версии в реални условия. След 29.07 ще има ъпгреид и при теб. С кой build си в момента?
                10074има и по-нова версия в Fast Ring но засега не съм я слагал
                Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

И при мен снощи се свали десетката на компа. За сега не съм я инсталирал и търся мнение,да я слагам ли,да чакам ли ?
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ако не ти пука, че засега MS ще знаят кога кихаш, кога пърдиш - слагай.Ако си параноик - седи си на 7 или 8. Те не, че Гугъл нямат всичко, което MS искат да вземат от теб ама ....
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма безплатен обяд на този свят...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                        Няма безплатен обяд на този свят...
                        Потвърждавам. Някъде четох, че след 1 година ще искат от вас да се плати все пак, но ще видим. Лично аз ще си го купя, 270 лв е.

Коментар

220лв. HOME, 470 PRO. Идват на USB flash-ки.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Направо се чудя колко много хора смело се хвърлят да ъпгрейдват върху старата инсталация на 7 или 8?! Това 100% няма да стане безпроблемно - чета из нета, че се губят файлове, настройки, партишъни, а инсталираните програми така или иначе се губят и трябва да се инсталират наново. Запазваш си информацията някъде другаде и правиш чиста инсталация - за мен това е начина, а не да си тегля новата ОС едва ли не като ъпдейт на старата
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Първите няколко дена бе трагедия. Но след ъпдейтите и архивирането мога да кажа че е бърз.. макар че 7цата визуално по ми харесва оставам с лаптопа на 10ка а на настолния на 7ца. И без това няма кой знае колко ценна информация тук че да се параноясвам. Предимно използвам телефона за всякакъв вид финансови операции (онлайн банкиране иБей пейпал и т.н.) За сега впечатленията са добри. Не вярвам след година да искат пари.....това трябваще да бъде споменато някъде... и без това не можаха да се преборят със нелегалния софтуер.