ivokolev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безплатен Windows 10 мнения....
Collapse
X
-
M5kov написа:Ако вече сте го пробвали, как е, има ли сериозни сривове, които да пречат на нормалната работа?
Коментар
-
M5kov написа:Какъв е тоя мистериозен формат, че да няма кодеци :/
Коментар
-
До колкото четах за Уин 10 няма да е така, но за следващите творения на Бил това ще бъде в сила. Именно ОС да е безплатен а услугите му да се заплащат с абонамент. Примера беше даден с ХромОС.колко ще е успешно нямам идея.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:ivokolev написа:При мен от 1 месец върви на 6. Никакви проблеми не съм имал.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Направо се чудя колко много хора смело се хвърлят да ъпгрейдват върху старата инсталация на 7 или 8?! Това 100% няма да стане безпроблемно - чета из нета, че се губят файлове, настройки, партишъни, а инсталираните програми така или иначе се губят и трябва да се инсталират наново. Запазваш си информацията някъде другаде и правиш чиста инсталация - за мен това е начина, а не да си тегля новата ОС едва ли не като ъпдейт на старата
Коментар
-
Първите няколко дена бе трагедия. Но след ъпдейтите и архивирането мога да кажа че е бърз.. макар че 7цата визуално по ми харесва оставам с лаптопа на 10ка а на настолния на 7ца. И без това няма кой знае колко ценна информация тук че да се параноясвам. Предимно използвам телефона за всякакъв вид финансови операции (онлайн банкиране иБей пейпал и т.н.) За сега впечатленията са добри. Не вярвам след година да искат пари.....това трябваще да бъде споменато някъде... и без това не можаха да се преборят със нелегалния софтуер.
Коментар
-
dikanio написа:Направо се чудя колко много хора смело се хвърлят да ъпгрейдват върху старата инсталация на 7 или 8?! Това 100% няма да стане безпроблемно - чета из нета, че се губят файлове, настройки, партишъни, а инсталираните програми така или иначе се губят и трябва да се инсталират наново. Запазваш си информацията някъде другаде и правиш чиста инсталация - за мен това е начина, а не да си тегля новата ОС едва ли не като ъпдейт на старата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар