Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към колегите от София.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба към колегите от София.

Здравейте колеги, Ако някой живее или работи наблизо ще може ли да хвърли едно очо на тази количка:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1fmvМерси предварително.
    Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
    Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Ако имам път натам ще мина да я погледна. Дай някакъв тел за връзка,да ти звънна после.
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

С тоя изтъркан педал на спирачката е подминала 118 000 км преди мноооооого години. Ще имаш късмет ако е под 250 000 км.Огледай и за удар отзад.

Коментар

Ей като вземете да ги разправяте тези митове... Това с изтъркването на педалите е пълен булшит. За доказателство мога да дам Берлинго 2003 на 160 000 и Зафира 2007 на 140 000 купени от магазин. Берлингото го подкарах на 3 км. по километраж, а Зафирата на 0 км. от Булвариа. Да ви покажа педалите ...или по-добре да ги снимам и да ви ги покажа. Някой ще каже, че е на 300+ К километра ... Сори за OFF-а ама не се удържам някога като чета неверни неща.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

u_bo написа:
          С тоя изтъркан педал на спирачката е подминала 118 000 км преди мноооооого години. Ще имаш късмет ако е под 250 000 км.Огледай и за удар отзад.
          И как видя изтъркания педал на спирачката,и по какво прецени ,че може да има удар отзад?Имам чувството,че някои хора пишат ,колкото да трупат постове, които незнайно за какво са им.
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

На мен ми се вижда, че десния шарнир нещо тропа
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

А на мен ми се вижда, че спамите в темата.

Коментар

Re: Молба към колегите от София.

hood написа:
                Здравейте колеги, Ако някой живее или работи наблизо ще може ли да хвърли едно очо на тази количка:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1fmvМерси предварително.
                Колега, Това е единствената автокъща за която мога да кажа само добри думи. Октомври месец избирах автомобил, избродих София и околностите, докато стигнах до тях. Описанието беше на 100%. Спазиха си всички уговорки. Гаранцията е писмена, макар че не опрях до нея, но не беше излишно да я имам. Всъщност на 5-тия ден се появи нещо дребно, но беше отстранено веднага без приказки, увъртания и др. алабализми.Не е реклама, нямам нищо общо с тях, но колата все още си я движим без проблеми.Успех от мен!p.s. Ако решиш нещо, е най-добре да си говориш директно със собственика. A ако имаш въпроси съм насреща.
                Lupo - The Monster
                Е83 3D

Коментар

На снимките и двете брони имат различен цвят от този на автомобила, но това е на снимки. Гледай внимателно.

Коментар

А изядения шев на волана в горната част е типичен за автомобили на около 40 - 50 000 км.Сигурно колата е на около 45 000 но са сменили километажа защото пенсионера, който я е карал го е ударил с бастуна без да иска.Силно ми се е привидяло и очевидно колата никога не е била удряна.Взимай я смело !!!"Ако избиеш будалите, то тарикатите сами ще измрат" Колегата помоли за помощ, който иска да му помогне да се свърже с него на л.с.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                    X