Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Grande Punto vs Opel Corsa New
Collapse
X
-
sev написа:Kuku написа:Abarth. написа:Я тука във форума много хондаджии и кафеваркаджии си имаме бре :D
Коментар
-
sev написа:fiat_love написа:Дори 75 коня. Турбината с променлива геометрия не е ясно как ще се държи с нафтата ни.
Коментар
-
sev написа:75 ми стигатне ми прави впечатлениеза Пунто става тоя моторпоне за мена това за данъците наистина е такане може в 21 век двигател над 101 коня да се облага като космически кораб
Коментар
-
sev написа:75 ми стигатне ми прави впечатлениеза Пунто става тоя моторпоне за мена това за данъците наистина е такане може в 21 век двигател над 101 коня да се облага като космически корабJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Kuku написа:Много е слаб, според мен, честно ти казвам - 1.4 77к.с. е по-бавен от 60-те к.с. на старото Пунто а има разход като 1.4 95к.с. При дизела работата е същата - 75к.с. харчи като 90к.с., НО върви осезаемо по-малко Гарантирам ти, че от 100-те коня на "Брава"-та, ако седнеш на който и да е от малките двигатели на ГП, няма да ти хареса
Коментар
-
pinko168 написа:sev написа:75 ми стигатне ми прави впечатлениеза Пунто става тоя моторпоне за мена това за данъците наистина е такане може в 21 век двигател над 101 коня да се облага като космически кораб
Коментар
-
Pinko : тези цени на БМВ ако ги гледаш от bmw.bgе друг въпрос ... аз ти казвам че за 50-на 50 и нещо боназемаш нова 325д ... не съм посочил откъде обачеа гола 3-ка .. хехе дали има такова понятие?!Kuku : не знам ама аз лично бих си взел бензинняма да минавам по 100 000км на година за да пестя от горивоосвен тфа се оказа че новите дизелите не са кой знае колко по-вървежниот бензинитеNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар