Ти кЪ мислиш тая работа - Гранде Пунто, естествено П.П.Корсата ше дое малко по-скъпа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Grande Punto vs Opel Corsa New
Collapse
X
-
е добре де, защо мислите, че новата корса ще е по-скъпа от ГПто? то ГПто в момента е на цените на новата астра.... и вие мислите, че корсата ще е по-скъпа от двете?!? вижте горе-долу две сени за Астри с мотори, дето ги има и ГТто и си направете сметката:МОДЕЛ 1.4i 16V 1.3CDTi (90 к.с.) (90 к.с.)ENJOY 27 675 лв 30 805 лвмежду другото ГПто ме кефи много, но ми се струва малко скъпичко в сравнение с конкуренциата..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:между другото ГПто ме кефи много, но ми се струва малко скъпичко в сравнение с конкуренциата...
Коментар
-
Kuku написа:charlie написа:между другото ГПто ме кефи много, но ми се струва малко скъпичко в сравнение с конкуренциата..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:GP 1.4 16V Dynamic 5вр. e 25 599.00 лв, корса Enjoy 5 вр със съшия двг е 22 880.00 лв. как го видя, че корсата е по-скъпа?!?sev написа:+ подарък 4 зимни гуми и 1 година каско
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 амммм ... по-добре изчакайте да излязат тея новите двигателчета там 1,4 ТJEt 120 и 150 коня и тогава ще ги сравняваме ... аз лично предпочитам Гранде Пунтоама с тоя смотан избор на мотори в момента ... тоя дет е готин 1,9 JTD е 32 бонамноу се исфинефам ама за за 32 бона ша седна в достапо сериозен автомобила по въпроса за Японските ... мале некой е ненормаленХонда Сивик от тоя клас де1.4 Sport MT - 38388 лв1.8 Sport MT - 41988 лв1.8 Executive MT - 45766 лв2.2 i-CTDi Sport MT - 49920 лвсега ОК ама 50 бона за Хонда Дизел ... некак си не ми звучи разумнобаси тя по скъпа от Алфа 159 разбираш ли тия са НЕНОРМАЛНИ от БулТрако ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 амммм ... по-добре изчакайте да излязат тея новите двигателчета там 1,4 ТJEt 120 и 150 коня и тогава ще ги сравняваме ... аз лично предпочитам Гранде Пунтоама с тоя смотан избор на мотори в момента ... тоя дет е готин 1,9 JTD е 32 бонамноу се исфинефам ама за за 32 бона ша седна в достапо сериозен автомобила по въпроса за Японските ... мале некой е ненормаленХонда Сивик от тоя клас де1.4 Sport MT - 38388 лв1.8 Sport MT - 41988 лв1.8 Executive MT - 45766 лв2.2 i-CTDi Sport MT - 49920 лвсега ОК ама 50 бона за Хонда Дизел ... некак си не ми звучи разумнобаси тя по скъпа от Алфа 159 разбираш ли тия са НЕНОРМАЛНИ от БулТрако ...Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
еми де да знамаз за 50-на бона сядам в чистак ново ей такова примерно 325d - само 197 коня е се ми се струва че си струва кинтите повече от Хонда ... ма секи си има мнениеи моето е че харесвам Японски колино с тези цени които са на българския пазармного трудно ша пробият при масовото потребление освен това Европейските автомобили не им отстъпват по нищои освен тфа не ме кефат шибаните оризоядциNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:еми де да знамаз за 50-на бона сядам в чистак ново ей такова примерно 325d - само 197 коня е се ми се струва че си струва кинтите повече от Хонда ... ма секи си има мнениеи моето е че харесвам Японски колино с тези цени които са на българския пазармного трудно ша пробият при масовото потребление освен това Европейските автомобили не им отстъпват по нищои освен тфа не ме кефат шибаните оризоядциJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар