Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Grande Punto vs Opel Corsa New

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Abarth. написа:
    Я тука във форума много хондаджии и кафеваркаджии си имаме бре :D
    А и какво общо има между Сивик, Акорд, новата 3-ка и ГрандеПунто, та ги сравняваме
    и аз това се чудясъщо мисля, че предлаганите в момента двигатели са добри за този клас автомобилимного хора искат по-мощни двигатели, но като стане време за покупка - хоп базовия двигателспоред мен 1,3 дизел 90 коня е идеален
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

fiat_love написа:
      Дори 75 коня. Турбината с променлива геометрия не е ясно как ще се държи с нафтата ни.
      и този вариант няма да го върна :D днес разгледах в spritmonitor.de разхода на 1,3 90 - просто прекрасен двигател

Коментар

sev написа:
        Kuku написа:
        Abarth. написа:
        Я тука във форума много хондаджии и кафеваркаджии си имаме бре :D
        А и какво общо има между Сивик, Акорд, новата 3-ка и ГрандеПунто, та ги сравняваме
        и аз това се чудясъщо мисля, че предлаганите в момента двигатели са добри за този клас автомобилимного хора искат по-мощни двигатели, но като стане време за покупка - хоп базовия двигателспоред мен 1,3 дизел 90 коня е идеален
        Или 1.4-16v 95к.с., който е малко по-евтин а и под 100к.с. ще имат по-ниски данъци и такси

Коментар

sev написа:
          fiat_love написа:
          Дори 75 коня. Турбината с променлива геометрия не е ясно как ще се държи с нафтата ни.
          и този вариант няма да го върна :D
          Ауууу, сакън - моделите със 75/77к.с. са много тежки и вървят по-бавно от предишното ми Пунто с 60к.с. Или 1.3 Мултиджет с 90к.с. или 1.4 бензин с 95к.с. - останалите (по-слабите) са подходящи предимно за жени и/или за служебни автомобили

Коментар

75 ми стигатне ми прави впечатлениеза Пунто става тоя моторпоне за мена това за данъците наистина е такане може в 21 век двигател над 101 коня да се облага като космически кораб

Коментар

sev написа:
              75 ми стигатне ми прави впечатлениеза Пунто става тоя моторпоне за мена това за данъците наистина е такане може в 21 век двигател над 101 коня да се облага като космически кораб
              Много е слаб, според мен, честно ти казвам - 1.4 77к.с. е по-бавен от 60-те к.с. на старото Пунто а има разход като 1.4 95к.с. При дизела работата е същата - 75к.с. харчи като 90к.с., НО върви осезаемо по-малко Гарантирам ти, че от 100-те коня на "Брава"-та, ако седнеш на който и да е от малките двигатели на ГП, няма да ти хареса

Коментар

sev написа:
                75 коня дизелчето хич не върви, вервайте ми.90 коня е доста добре, като изключим доста дълбоката турбодупка. След 1900-2000 оборота тоя мотор върви забележително добре.същата моторетка със 75 коня не става, просто не става, и на Опел корса я карах, и на Гранде пунто, хич не върви в сравнение с 90 коня, сякаш разликата не е 15 коня, а около 40, все едно дизелче с 50 коня караш, не знам защо така.Забравете я тая версия на 1,3 със 75 коня
                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Kuku написа:
                  Много е слаб, според мен, честно ти казвам - 1.4 77к.с. е по-бавен от 60-те к.с. на старото Пунто а има разход като 1.4 95к.с. При дизела работата е същата - 75к.с. харчи като 90к.с., НО върви осезаемо по-малко Гарантирам ти, че от 100-те коня на "Брава"-та, ако седнеш на който и да е от малките двигатели на ГП, няма да ти хареса
                  то е ясно че ще забележа :D като карам служебните Фабии 64 коня - са като куци коне, но не държа на това особенокато стане време да сменям колата ще мислямакар че по габарити ще е от класа на Браваслед 3-4 години ще видимако ще е 2-ра ръка сигурно ще е Astra H - 1,3 (90) мотора на FIAT естествено или този със 101 коняне го знам чие дело е обаче

Коментар

pinko168 написа:
                    sev написа:
                    75 коня дизелчето хич не върви, вервайте ми.90 коня е доста добре, като изключим доста дълбоката турбодупка. След 1900-2000 оборота тоя мотор върви забележително добре.същата моторетка със 75 коня не става, просто не става, и на Опел корса я карах, и на Гранде пунто, хич не върви в сравнение с 90 коня, сякаш разликата не е 15 коня, а около 40, все едно дизелче с 50 коня караш, не знам защо така.Забравете я тая версия на 1,3 със 75 коня
                    И бизин 77к.с. И аз карах 90к.с. дизел и после 95к.с. бизин - много е сходен вървежа, а и бензиновото беше с по-големите джанти - на 120км/ч все едно си спрял, много стабилно, много тихо, много лесно за каране...

Коментар

Pinko : тези цени на БМВ ако ги гледаш от bmw.bgе друг въпрос ... аз ти казвам че за 50-на 50 и нещо боназемаш нова 325д ... не съм посочил откъде обачеа гола 3-ка .. хехе дали има такова понятие?!Kuku : не знам ама аз лично бих си взел бензинняма да минавам по 100 000км на година за да пестя от горивоосвен тфа се оказа че новите дизелите не са кой знае колко по-вървежниот бензините
                      Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                      Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Working...
                      X