Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП на кола с фабричен метан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stilo_new написа:
    За съжаление нямам познат газаджия. Трябва ли в същият сервиз където е слагано газовото или няма значение?
    Поне производителят на бутилката ясен ли е ?Ако да - търси дубликат на паспорта от тях .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

За София мога да препоръчам пункт за ГТП, където няма да има проблем. Пишете на лично, ако се интересува някой.

Коментар

Като марка, бутилките при Мултипла са Faber Чисто информативно, знаете ли каква е цената на една нова бутилка?
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

stilo_new написа:
          За съжаление нямам познат газаджия. Трябва ли в същият сервиз където е слагано газовото или няма значение?
          Иди в Ауто тест на Одрин. Срещу бившата зеленчукова борса.
          veselin10 написа:
          u_bo написа:
          .....Това някъде има ли го написано или е предположение на проверяващия?
          Има го в няква наредба ...
          - Наредба 28 на котлонадзора. ( Наредба за устройството, безопасната експлоатация и техническия надзор на съоръжения под налягане )Срока за експлоатация на съдовете работещи под налягане беше 20 години. Говореше се за удължаване на срока до 40 НО, никъде не съм го прочел като прието изменение.http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0...8013_at.5.html

Коментар

ferryman написа:
            stilo_new написа:
            Късно прочетох коментара ти, колега. Отидох в пункта ATG на 5-ти километър. Там ми направиха паспорт на газовото срещу сумата .....80 лева. Заболя ме сърцето. Явно в Бургас като те видят, че си на зор и ти одират кожата.

Коментар

stilo_new написа:
              ferryman написа:
              stilo_new написа:
              Късно прочетох коментара ти, колега. Отидох в пункта ATG на 5-ти километър. Там ми направиха паспорт на газовото срещу сумата .....80 лева. Заболя ме сърцето. Явно в Бургас като те видят, че си на зор и ти одират кожата.
              Цената май е такава навсякъде.

Коментар

В София са ми правили за 70, заедно с прегледа.

Коментар

Тук е без прегледа. За него поне още 30.

Коментар

Паспорта ми струваше 30 лв. Преглед минавам за 39 лв. с метановата. Толкова ли е трудно едно лично съобщение или доста не четат достатъчно.
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                      Паспорта ми струваше 30 лв. Преглед минавам за 39 лв. с метановата. Толкова ли е трудно едно лично съобщение или доста не четат достатъчно.
                      Ами това предполагам е в София. В Бургас явно са се наговорили паспортите да ги правят за 80..

Коментар

stilo_new написа:
                        veselin10 написа:
                        Ами това предполагам е в София. В Бургас явно са се наговорили паспортите да ги правят за 80..
                        куриер Сф-Бс ти е 5 лв.

Коментар

Working...
                        X