Здравейте, моля колегите с фабричен метан да ми кажат как минават технически преглед. Днес ни върнаха защото искат технически паспорт на метановата , а такъв нямаме. Моля, ако някой има опит да го сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП на кола с фабричен метан
Collapse
X
-
В големия талон пише ли, че колата е бензин/метан?При мен в пункта свалиха ламарината под бутилките за да видят номерата им и ги записаха в листа с прегледа.Предполагам, че за това са те върнали - не им се занимава да свалят и да гледат.Закарай колата в някой сервиз да свалят ламарината и да ги препишат, след това отиди пак на преглед.Ако в талона пише само "бензин", въобще не им казвай, че е с метан."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
По добрия вариант според мен е да си извадиш паспорт за метана ( на мен ми струваше 30 лв.) и си минаваш арабийската. Лошото е , че нещо съм зле с времето инъче да те заведа за паспорт и после за преглед на обща сума под или около 70 лв.П.П. В моя талон пише бензин/природен газNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Кажи на майсторите да запишат номер + дата на производство на бутилките.Ако и сега те върнат от прегледа, направи си една разходка до Луковит и ще уредим нещата Другото кофти нещо, което разбрах при прегледа е, че годността на метановите бутилки е 20 години.Ако колата ти е произведена 2000, ще можеш да я караш на метан до 2020.После трябва да подмениш или махнеш бутилките и да минеш на газ, ама до тогава я камилата, я камиларя"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
u_bo
M5kov написа:Кажи на майсторите да запишат номер + дата на производство на бутилките.Ако и сега те върнат от прегледа, направи си една разходка до Луковит и ще уредим нещата Другото кофти нещо, което разбрах при прегледа е, че годността на метановите бутилки е 20 години.Ако колата ти е произведена 2000, ще можеш да я караш на метан до 2020.После трябва да подмениш или махнеш бутилките и да минеш на газ, ама до тогава я камилата, я камиларя
Коментар
-
u_bo написа:.....Това някъде има ли го написано или е предположение на проверяващия?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар