Проучи следното от закона за собствеността (ЗС)Чл. 77. Правото на собственост се придобива чрез правна сделка, по давност илипо други начини, определени в закона. 2. Придобиване право на собственост по давностЧл. 79. (1) Правото на собственост по давност върху недвижим имот се придобивас непрекъснато владение в продължение на 10 години. (2) Ако владението е добросъвестно, правото на собственост се придобива снепрекъснато владение в продължение на 5 години.
А как се доказва владеенето пред нотариуса, защото "Обстоятелствената проверка" се прави при нотариус?Освен свидетели ще трябва да се представят документи за платени данъци за имота през годините!В противен случай говорим от самонастаняване до самоуправство, все престъпление по НК.Вече сме в 2015 година, а не 1990!
flippy89 написа:
Ами има само един вход А който е застроен и се живее в него който се пада от другата страна, всички останали са в това състояние и този се пада вход Д, не съм сигурен точно за акт 16.
Питай някой от този вход, за да разбереш, че нямат "Акт 16" и са но промишлен ток. Той се издава, чак когато всичко около обекта е изградено - комуникации, паркинги, тротоари, улици и зелени площи. Както писаха и колегите сградата е и опасна, защото след 15 години заварките са компрометирани и е само въпрос на време някой панел да се отдели и да падне, а от там по ефекта на доминото и останалата част от сградата.
Може и да не се пита, като видиш, че всички са един общ водомер и електромер....ясна е работата За падането - зор ще падне. Аз не съм виждал панелен блок с ревизирани на време ядки междупанелите. Ако не се лъжа по номенклатурите пише, че трябва отваряне и подмяна на заварките и изолацията на 5 или 10 години.Чат пат падат единични панели, ама като детски конструктор няма да се събере сградата
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар