Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Казус използване на изоставен гараж.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вкарвай вътре без врата и прочие и сложи стикери за видео наблюдение
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Вкарай ведъж колата - да видиш колко последователи комшии ще отимаш...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Така мисли и циганина - Аз що да не се нанеса в тази къща, никой не живее в нея от толкоз години. Пълно е с такива примери.
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Човекоподобните строят колиби където искат и никой не ги закача, ти си се притеснил за гараж. Още повече щом не можеш да намериш собственика.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

muns61 написа:
            Така мисли и циганина - Аз що да не се нанеса в тази къща, никой не живее в нея от толкоз години. Пълно е с такива примери.
            Не сме ние тези, които с поведението си ще поялият на другите да не вършат глупости.Щом от 50 патрула, само един не взима подкуп, защото той бил проверяващия.....и МВР министъра казва, че няма какво да направи....

Коментар

muns61 написа:
              Колега обиждаш ме индиректно с това си изказване. Снимки на гаража и блока, като камарата отпред трябва да викна някой да я разбута с един булдозер.
              Прикачени файлове
              Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
              Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
              Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Naidenov написа:
                Проучи следното от закона за собствеността (ЗС)Чл. 77. Правото на собственост се придобива чрез правна сделка, по давност илипо други начини, определени в закона. 2. Придобиване право на собственост по давностЧл. 79. (1) Правото на собственост по давност върху недвижим имот се придобивас непрекъснато владение в продължение на 10 години. (2) Ако владението е добросъвестно, правото на собственост се придобива снепрекъснато владение в продължение на 5 години.
                Нищо от това не важи, защото според закона тази сграда НЕ СЪЩЕСТВУВА.Няма (и като гледам - няма да има) разрешение за ползване, Акт 16 и т.н.Не можеш и да го купиш, дори да намериш собствениците (освен ако не купиш целия строеж), а най-вероятно собственикът е някоя банка.

Коментар

Ами има само един вход А който е застроен и се живее в него който се пада от другата страна, всички останали са в това състояние и този се пада вход Д, не съм сигурен точно за акт 16.
                  Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                  Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                  Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
                    ...не съм сигурен точно за акт 16.
                    Кво не си сигурен, то няма ни стени, ни покрив.И акт 15, и акт 14 няма със сигурност.

Коментар

Това къде е се намира ?

Коментар

При такива широки пространства не виждам никакъв смисъл да влагаш усилия в тая съборетина По-скоро направи каско на колата.
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                          При такива широки пространства не виждам никакъв смисъл да влагаш усилия в тая съборетина
                          Ммм, и преди да видя снимките не бих го направил и сега като ги гледам...пак не бих
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Колега, не се занимавай с глупости, сградата е опасна и мизерна дупка, достъпа е труден а място за паркиране бол, разбирам да беше в някой населен и презастроен комплекс, а то поляна без край. По добре инвестирай в покривало и каско.

Коментар

Аз лично не бих си сложил колата вътре.Иначе няма проблем да разриеш, да сложиш врати и да ползваш каквото си искаш. Владението си е владение. Да, ще си в хипотезата на т.нар. "недобросъвестен владелец" и ако до 6 месеца не те изгонят, ще имаш правото да си защитаваш правата пред всякакви трети лица-несобственици. Дали я има или я няма сградата в кадастъра, за тези права специално, е без значение. Те защитават фактическото състояние-физически съществуващия обект. Дали той е законен, незконен...няма значение. Абсолютно незаконни къщи могат да се делят, завладяват, наследяват...те си съществуват и върху тях може да има вещни права, докато не бъдат премахнати.Какво ще загубиш ако дойде някой да те изгони....май само парите за вратата.

Коментар

Колеги, по писанията ви да разбирам ли, че мога да си загрядя с висока и яка ограда площа между моята и съседната кооперация, която е да кажем 200 квадрата и да си паркирам само аз там и след няколко години да си имам претенции към парцела и да си вдигна още 1 кооперация там ?

Коментар

Working...
                                X