Вкарвай вътре без врата и прочие и сложи стикери за видео наблюдение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Казус използване на изоставен гараж.
Collapse
X
-
muns61 написа:Така мисли и циганина - Аз що да не се нанеса в тази къща, никой не живее в нея от толкоз години. Пълно е с такива примери.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
muns61 написа:Така мисли и циганина - Аз що да не се нанеса в тази къща, никой не живее в нея от толкоз години. Пълно е с такива примери.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Naidenov написа:Проучи следното от закона за собствеността (ЗС)Чл. 77. Правото на собственост се придобива чрез правна сделка, по давност илипо други начини, определени в закона. 2. Придобиване право на собственост по давностЧл. 79. (1) Правото на собственост по давност върху недвижим имот се придобивас непрекъснато владение в продължение на 10 години. (2) Ако владението е добросъвестно, правото на собственост се придобива снепрекъснато владение в продължение на 5 години.
Коментар
-
Ами има само един вход А който е застроен и се живее в него който се пада от другата страна, всички останали са в това състояние и този се пада вход Д, не съм сигурен точно за акт 16.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
При такива широки пространства не виждам никакъв смисъл да влагаш усилия в тая съборетина По-скоро направи каско на колата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:При такива широки пространства не виждам никакъв смисъл да влагаш усилия в тая съборетинаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
mnpenchev
Колега, не се занимавай с глупости, сградата е опасна и мизерна дупка, достъпа е труден а място за паркиране бол, разбирам да беше в някой населен и презастроен комплекс, а то поляна без край. По добре инвестирай в покривало и каско.
Коментар
-
Аз лично не бих си сложил колата вътре.Иначе няма проблем да разриеш, да сложиш врати и да ползваш каквото си искаш. Владението си е владение. Да, ще си в хипотезата на т.нар. "недобросъвестен владелец" и ако до 6 месеца не те изгонят, ще имаш правото да си защитаваш правата пред всякакви трети лица-несобственици. Дали я има или я няма сградата в кадастъра, за тези права специално, е без значение. Те защитават фактическото състояние-физически съществуващия обект. Дали той е законен, незконен...няма значение. Абсолютно незаконни къщи могат да се делят, завладяват, наследяват...те си съществуват и върху тях може да има вещни права, докато не бъдат премахнати.Какво ще загубиш ако дойде някой да те изгони....май само парите за вратата.
Коментар
-
mnpenchev
Колеги, по писанията ви да разбирам ли, че мога да си загрядя с висока и яка ограда площа между моята и съседната кооперация, която е да кажем 200 квадрата и да си паркирам само аз там и след няколко години да си имам претенции към парцела и да си вдигна още 1 кооперация там ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар