Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на винтоверт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз се чудех за електрически, знам, че това е по-добрият вариант, но ми се иска да е акумулаторен За батерията си доста прав.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мишо,вземи си на ток.За тази честота на ползване батерията ще ти замине,както стана при мен.

Коментар

Аз си взех тоя от Lidl и съм предоволен (производство на Grizzly e). Ползвам го и като бормашина. На Lidl пускат няколко вида различни са обаче, на различни производители, отстрани на малката лепенка на самия винтоверт пише кой го е правил.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

С литиево-йонна батерия няма да имаш проблем.

Коментар

Аз също имам по-стария модел на Lidl. Много рядко го ползвам и съответно това, че с литиево-йонна батерия е супер, щото директно го вадя и ползвам. Не спада заряда, дори след няколко месеца.

Коментар

И аз да се изкажа неподготвен.http://www.ikea.bg/secondary-storage...827/78957/За домашна работа мисля че е повече от перфектно.Литиева батерия - само една вградена, но за домашна употреба трябва да стига. Малко зарядно - не трябва да му търсиш място и на него по чекмеджетата.С един конектор лесно може да я закачиш към колата да се зарежда.Има бърза и бавна скорост, нещо което повечето в този ценови диапазон го нямат, а според мен е доста ценно.Малка и лека.Производител е Икеа а не някой китаец безизвестен и би следвало да си имат 2 години истинска гаранция.Недостатък в магазина ми се стори гумираната пластмаса , която незнам колко ще изкара и да не почне да става на сополи.Не съм можал да я вида как работи в магазина че винаги са им разредени батериите.
              Bravo JTD 105 '98

Коментар

mr. Nikoi написа:
                И аз да се изкажа неподготвен.http://www.ikea.bg/secondary-storage...827/78957/За домашна работа мисля че е повече от перфектно.Литиева батерия - само една вградена, но за домашна употреба трябва да стига. Малко зарядно - не трябва да му търсиш място и на него по чекмеджетата.С един конектор лесно може да я закачиш към колата да се зарежда.Има бърза и бавна скорост, нещо което повечето в този ценови диапазон го нямат, а според мен е доста ценно.Малка и лека.Производител е Икеа а не някой китаец безизвестен и би следвало да си имат 2 години истинска гаранция.Недостатък в магазина ми се стори гумираната пластмаса , която незнам колко ще изкара и да не почне да става на сополи.Не съм можал да я вида как работи в магазина че винаги са им разредени батериите.
                Бре, тоя на Икея много добре изглежда!
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Мен още ме е яд, че преди 2 седмици не си взех от Лидъл ударен винтоверт.Проблема беше, че преди година си взех последния и съм го използвал 2-3 пъти. И просто щях да го заменя с поредния.Но най-якото реално на ударните винтоверти е, че може да пробиваш тухла с удар. Защото другата ми ударна машина си е истински перфоратор и там забравяш да пробиваш тухла с удар. И винаги пробивам тухлата без удар и се потя като животно всеки път. Предпочитам 10 отвора в бетон с перфоратора да направя, вместо един в тухла.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Всички акумулаторни измишльотини от ниския и средния клас са безсмислени покупки... Сменил съм няколко акумулаторни винтоверта от 40-50 до 120лв. На всички на втората-третата година им се скапват батериите, каквито и да са - литиеви, кадмиеви, мадмиеви и тем подобни...За нуждите на колегата най - добре е евтин електрически винтоверт, моя го купувах за около 50лв, с регулируем реверс и скоростта се контролира от спусъка, мисля, че беше РТР Макс или нещо подобно. От приятел знам, че електрическия на СКИЛ с 6-метровия кабел е много добър, но е към 90лв.А ако ще е акумулаторен, трябва да е висок клас - син Бош, Макита, Метабо... и естествено да си избива парите някакси Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

galinchooo написа:
                      ..... parcside мисля че бяха.Някакви немски уж.Дават им май и 3 години гаранция.Що годе за домашна употреба вършат работа...Даже по форумите пишат че са читави....
                      Е те такъв си взех за 79лв. и го използвам като двата ми предни Макита за по 400 лв. Върши почти същата работа ама цената!!!! За това за което ще го ползваш друго не ти трябва. В Практикер има едни за по 150 лв. абсолютно същите ама друга марка. Пробвахме и батериите са същите. Ти май нещо яко се запасяваш за ремонт на къща нещо нов дом ли си имате , какво лииии.....
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ако няма да работиш всеки ден с него личен съвет да е нещо на ток със реглаж на оборотите и силата на завиване и т.н. Има сгодни машинки около 60-80 лв http://www.onlinemashini.bg/borma6in...00e-350w-/1571 такава ползвах когато прекарвах кабелите за усилвателя и разглобих доста неща дори и дупки правих поне на мен ми хареса лека удобна за държане .
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Електрическите си тежат прилично...

Коментар

galinchooo написа:
                            аз исползвам ето това на работа нон стоп и е перфект.EPC12CA.Беше на примоция 75лв иначе мисля че е към 85лв..Има всичко.Контрол на скороста,ограничител на завиване,бурзо се зарежда и държи батерията.Пак зависи за какво го искаш.Но в диапазона на тия цени това е най приемливо от читавите марки.
                            От 10 години съм с подобен ,но зелена серия.На 3 година започна да се предава и от около 5 години е преработен с батерия от линка.Сега отново предстои подмяна на същата.http://www.elimex.bg/product/19329/a...-4ah-lava.html
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Airfan написа:
                              Електрическите си тежат прилично...
                              Те тия на 18 волта са кат’ перце... Не мож’ги усетиш в ръката Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Виж сега за теб 1.5 кг може да са много за друг може да са нищо . Не мисля че за 15-20 винта ще се измориш много.
                                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                                X