Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на винтоверт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на винтоверт?

Колегите, оглеждам се за някакъв акумулаторен винтоверт до към 50-70 лв.Да препоръчате нещо?На първо четене видях това:http://www.emag.bg/akumulatoren-vint.../pd/D36M5BBBM/
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Като човек, който е сменил 5 винтоверт-а мога да дам някой друг съвет. И то ги сменям, защото намирам кусури и дразнещи неща, а не че ги чупя или използвам по принцип.Та забравяш за този, защото няма да ти върши работа.1. Задължително да има регулиране на скоростта2. Задължително да е с NiMH батерии - Li-ion е най-добре, но като цена на продукта, то ще си купиш с първите3. Задължително с бързо зарядно на батерията - 1 час. Такива по 3-5 или 10-15 ги забрави.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Дай нещо конкретно, ако можеш
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

По добре си вземи някой от лидълските. По скъпи са, но пък са с LI-ion батерия и са далеч по добри от тези по 50-70лв.
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

аз исползвам ето това на работа нон стоп и е перфект.EPC12CA.Беше на примоция 75лв иначе мисля че е към 85лв..Има всичко.Контрол на скороста,ограничител на завиване,бурзо се зарежда и държи батерията.Пак зависи за какво го искаш.Но в диапазона на тия цени това е най приемливо от читавите марки.
          Прикачени файлове
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Най-често ще го ползвам за слобяване на мебели, завиване на видии в дърво и някакви леки неща по колите. Като цяло не е нищо сериозно и продължително.Сега имам едно от тея малките, за 15 лв. го взех от Т-маркет. Върши работа, ама много бързо му свършва батерията и се пъне на по-дългите видии.Я вижте тоя симпатяга що бонуси има http://olx.bg/ad/vintovert-raider-ID...tml#7c734c3bf9
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Гледаш да е 1000+ оборота и с по-висок въртящ момент + литиева батерия.

Коментар

Не ми се дават толкова пари :/По-скоро нещо към 50 лв., до 70, ако е със сериозна разлика в качеството.Май ще звънна за това:http://olx.bg/ad/vintovert-raider-pr...tml#191eb08af0
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                  Не ми се дават толкова пари :/По-скоро нещо към 50 лв., до 70, ако е със сериозна разлика в качеството.Май ще звънна за това:http://olx.bg/ad/vintovert-raider-pr...tml#191eb08af0
                  Англичаните са казали, че не са толкова богати, че да купуват евтини стоки. Приличен винтоверт за към 100 кинта ще вземеш, а ти сега ще дадеш половината или 70% от парите му за боклук, примерно. Разбира се въпрос на финанси е, прецени си.

Коментар

Важно ми е да врътка наляво/надясно и да си доживее поне гаранционния срок.Аз ако мога да вържа директно в тока моето със 3.7 амперовата батерия и то ще ми върши работа, ама като съм бос в тая работа...
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Интересно ми е за какво пускате такива теми след като вече сте предубедени да вземете най големи я буклук на света.Имам познат който преди 4-5 години си взе райдер комплект:ъглошлайф,дрелка,винтоверт,зеги, със всичките му салтанати в куфар за 99лв.За 4 месеца всичко му изпокапа и му остана само един куфар...хахахаха.След като си готов да прежалиш 70лв,дай още 20 отгоре и си вземи читав уред който ще те надживее дет са вика,ако не го използваш за промишлени цели.Винаги ще ти е под ръка и ще знаеш че няма засечка и ще ти служи вярно.Ама ти си знаеш де..колега.Каквото и да избереш си е твое ФОРЕВАР.....Ето ти читава машина ама с 20лв по скъпа,но.......................................... .........http://electron.bg/black-decker-epc1...0.htmlИмам го от 2 години и го иzпозлвам в сервиз всеки ден...................Най евтиния е но е black&decker.E има и много по хубави,но те са професионални и т.н....п.с..както е казал колегата по горе"не съм толкова богат,че да взимам евтини буклуци"

Коментар

Re: Избор на винтоверт?

M5kov написа:
                        Колегите, оглеждам се за някакъв акумулаторен винтоверт до към 50-70 лв.
                        Колко често смяташ че ще го ползваш?
                        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Re: Избор на винтоверт?

Hristian_Aleksiev написа:
                          M5kov написа:
                          Колегите, оглеждам се за някакъв акумулаторен винтоверт до към 50-70 лв.
                          Колко често смяташ че ще го ползваш?
                          Дваж, триж в месеца, както казах за някакви малки неща. galinchooo, хич не съм предубеден, просто не ми се дават толкова пари за нещо, което ще го ползвам толкова рядко.Ако беше да го ползвам всеки ден в сервиз и 200 лв. бих отделил.Знам, че хубавото си има цена, но чак толкова хубаво не ми е нужно.Май ще е по-добре да ида да си взема една пръчка за фидер и да си карам с ръчната отвертка.
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Имате ли LIDL там...Сетих се че в LIDL имаше от време на време винтоверти silver crest или parcside мисля че бяха.Някакви немски уж.Дават им май и 3 години гаранция.Що годе за домашна употреба вършат работа...Даже по форумите пишат че са читави.http://olx.bg/ad/akumulatoren-vintov...tml#9f8d616eb6

Коментар

Ако е за 2 пъти в месеца, какъвто и да си купиш на 6-тия месец батерията ще е умряла. Винтоверт се купува ако се ползва често. НАй добре всеки ден. Иначе зареждаш, ползваш и след 2 седмици батерията ти е разредена напълно. Като го повториш това упражнение няколко пъти и всичко свършва. Зареждаш навиваш 5-6 по големи винта и ток няма.На мен ми се налага да го ползвам със същата честота, имам един Einhell, жълт. Винтоверт за гипсокартон, на ток. Да на ток е, няма съединител, малко е по тежък, но за един два пъти в месеца ми е най-добре. Могат да се навиват както и малки така и големи винтове. За болтове и гайки си има ключове и тресчотки.
                              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                              X