И аз се чудех за електрически, знам, че това е по-добрият вариант, но ми се иска да е акумулаторен За батерията си доста прав.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на винтоверт?
Collapse
X
-
И аз да се изкажа неподготвен.http://www.ikea.bg/secondary-storage...827/78957/За домашна работа мисля че е повече от перфектно.Литиева батерия - само една вградена, но за домашна употреба трябва да стига. Малко зарядно - не трябва да му търсиш място и на него по чекмеджетата.С един конектор лесно може да я закачиш към колата да се зарежда.Има бърза и бавна скорост, нещо което повечето в този ценови диапазон го нямат, а според мен е доста ценно.Малка и лека.Производител е Икеа а не някой китаец безизвестен и би следвало да си имат 2 години истинска гаранция.Недостатък в магазина ми се стори гумираната пластмаса , която незнам колко ще изкара и да не почне да става на сополи.Не съм можал да я вида как работи в магазина че винаги са им разредени батериите.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:И аз да се изкажа неподготвен.http://www.ikea.bg/secondary-storage...827/78957/За домашна работа мисля че е повече от перфектно.Литиева батерия - само една вградена, но за домашна употреба трябва да стига. Малко зарядно - не трябва да му търсиш място и на него по чекмеджетата.С един конектор лесно може да я закачиш към колата да се зарежда.Има бърза и бавна скорост, нещо което повечето в този ценови диапазон го нямат, а според мен е доста ценно.Малка и лека.Производител е Икеа а не някой китаец безизвестен и би следвало да си имат 2 години истинска гаранция.Недостатък в магазина ми се стори гумираната пластмаса , която незнам колко ще изкара и да не почне да става на сополи.Не съм можал да я вида как работи в магазина че винаги са им разредени батериите.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Мен още ме е яд, че преди 2 седмици не си взех от Лидъл ударен винтоверт.Проблема беше, че преди година си взех последния и съм го използвал 2-3 пъти. И просто щях да го заменя с поредния.Но най-якото реално на ударните винтоверти е, че може да пробиваш тухла с удар. Защото другата ми ударна машина си е истински перфоратор и там забравяш да пробиваш тухла с удар. И винаги пробивам тухлата без удар и се потя като животно всеки път. Предпочитам 10 отвора в бетон с перфоратора да направя, вместо един в тухла.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Всички акумулаторни измишльотини от ниския и средния клас са безсмислени покупки... Сменил съм няколко акумулаторни винтоверта от 40-50 до 120лв. На всички на втората-третата година им се скапват батериите, каквито и да са - литиеви, кадмиеви, мадмиеви и тем подобни...За нуждите на колегата най - добре е евтин електрически винтоверт, моя го купувах за около 50лв, с регулируем реверс и скоростта се контролира от спусъка, мисля, че беше РТР Макс или нещо подобно. От приятел знам, че електрическия на СКИЛ с 6-метровия кабел е много добър, но е към 90лв.А ако ще е акумулаторен, трябва да е висок клас - син Бош, Макита, Метабо... и естествено да си избива парите някакси Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
galinchooo написа:..... parcside мисля че бяха.Някакви немски уж.Дават им май и 3 години гаранция.Що годе за домашна употреба вършат работа...Даже по форумите пишат че са читави....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ако няма да работиш всеки ден с него личен съвет да е нещо на ток със реглаж на оборотите и силата на завиване и т.н. Има сгодни машинки около 60-80 лв http://www.onlinemashini.bg/borma6in...00e-350w-/1571 такава ползвах когато прекарвах кабелите за усилвателя и разглобих доста неща дори и дупки правих поне на мен ми хареса лека удобна за държане .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
galinchooo написа:аз исползвам ето това на работа нон стоп и е перфект.EPC12CA.Беше на примоция 75лв иначе мисля че е към 85лв..Има всичко.Контрол на скороста,ограничител на завиване,бурзо се зарежда и държи батерията.Пак зависи за какво го искаш.Но в диапазона на тия цени това е най приемливо от читавите марки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар