Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И Булсат започнаха да се о***ат

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    И Булсат започнаха да се о***ат

    Колеги, бесен съм Клиент съм на Булсат, ползвам им ТВ и оптичен нет. Имам 2 приемника, като предимно гледаме на втория приемник, а основния, HD, се ползва рядко. Както и да е. Редовно гледаме филми по HBO и HBO Comedy, като за съответния кеф си плащаме. Оказва се, че са премахнали HBO и HBO Comedy от стандартните приемници и ще се излъчва само по HD.... и замяната на SD приемник с HD ще ни струва 18 лв...До тук добре, но защо по дяволите не казаха в офиса, че ще стане така като си плащах? Сега съм изгорял с 8 лева и няма да гледам филми. На 8-те лева майната им, и на филмите майната им - има замунда. Но ми писна разни фирми да ме правят на маймуна, че и на всичкото отгоре да наглеят!!! Обаждам се на националния телефон, някаква крава ми държи тон и ми обяснява, че информация не се дава, а трябва сами да си я търсим Утре ще има развод. Ще им нося приемниците, да си ги заврат чак до дванадесетопръстника!!!

    #2
    Колега и аз съм на булсат от може би 1 година въобще не съм доволен от услугите им и по конкретно телевизията интернета не ми е спирал до сега но аз плащам най-бързия които предлагат . Мисля да се отказвам от телевизията след като изтече договора .
    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

    Коментар


      #3
      Не бързай да ги връщаш. Не са чак толкова лоши. Може да си плащаш когато искаш, което си е голям плюс.

      Коментар


        #4
        Булсат за разликата от всички други оператори,въпреки че имаш договор никога няма да тръгнат да те съдят дори и да не плащаш.Отделно в момента са един от най-качествените оператори.Цените които предлагат са много добри,не бързай да действаш ,защото ако отидеш другаде ще подпишеш един договор за 18-24м и след 3 м ще разбереш че си направил голяма грешка ,но ще трябва да плащаш като поп още доста месеци.Това е само като съвет.

        Коментар


          #5
          Факт е че от около половин година си правят каквото си искат - аз съм клиент от 3 години ( само защото имам познат, който работи във вфирмата) и в началото бях много доволен. Преди около година, започанаха да правят каквото си искат - сменят канали, не дават актуална информация. Питах сто пъти в различни офиси кога в моят квартал се очаква да пуснат интернет - и получих сто различни отговора - питах и в техният форум - бамнаха ме....Факт е и обаче, че повечето от останалите доствчици ( заповчайки с Близу и завършвайки в Виваком) са пълни мизерници.Освен това, Булсат предлага и други глезотийки като IPTV, примерноП.С. А в Булсат и в момента тече престуктуриране между Интернет отдела и този с телевизията, като поне моите очаквания са, че резултата от въпросното преструктуриране ще бъде плачевен.

          Коментар


            #6
            Аз съм им клиент откакто са започнали и не мисля да ги сменям - идват когато кажат техниците и си вършат работата съвестно. Мои познати се преместиха на виваком и са много недоволни от услугите им. Освен това ми харесва, че плащам предварително, а ако не платя, не гледам телевизия - т.е. ако този месец реша да не плащам, няма да имам после проблеми. Иначе това беше малко неприятно, но... не ми е проблем да си сменя тия дни приемника. Освен това дават и ХБО Го безплатно
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

            Коментар


              #7
              Бях клиент на Булсатком от 2005 год. до края на миналата година. В края на миналата година се започнаха страхотни проблеми с интернета им.Първо се оказа, че до половината трасе от суича до апартамента по един кабел вървят двама абонати. Оправиха го, но проблемите си останаха. Започнаха много да ми се бъркат нещата, защото липсата на интернет ми се отразява много негативно на част от работата ми.Пуснах си оптика на Виваком и до момента съм много доволен.Вчера ми звъняха от Булсатком с оферта - плащате еднократно 26 лв. и ви пускаме всички пакети на макс. за 6 месеца. Отказах им.

              Коментар


                #8
                Re: И Булсат започнаха да се о***ат

                Humppa написа:
                Имам 2 приемника, като предимно гледаме на втория приемник, а основния, HD, се ползва рядко. Както и да е. Редовно гледаме филми по HBO и HBO Comedy, като за съответния кеф си плащаме. Оказва се, че са премахнали HBO и HBO Comedy от стандартните приемници и ще се излъчва само по HD.... и замяната на SD приемник с HD ще ни струва 18 лв...До тук добре, но защо по дяволите не казаха в офиса, че ще стане така като си плащах? Сега съм изгорял с 8 лева и няма да гледам филми. На 8-те лева майната им, и на филмите майната им - има замунда. Но ми писна разни фирми да ме правят на маймуна, че и на всичкото отгоре да наглеят!!! Обаждам се на националния телефон, някаква крава ми държи тон и ми обяснява, че информация не се дава, а трябва сами да си я търсим :
                Защо просто не размениш приемниците?
                naskobg написа:
                Бях клиент на Булсатком от 2005 год. до края на миналата година. В края на миналата година се започнаха страхотни проблеми с интернета им. Първо се оказа, че до половината трасе от суича до апартамента по един кабел вървят двама абонати. Оправиха го, но проблемите си останаха. Започнаха много да ми се бъркат нещата, защото липсата на интернет ми се отразява много негативно на част от работата ми. Пуснах си оптика на Виваком и до момента съм много доволен. Вчера ми звъняха от Булсатком с оферта - плащате еднократно 26 лв. и ви пускаме всички пакети на макс. за 6 месеца. Отказах им.
                Аз не виждам нищо нередно с един кабел да бъдат двама абонати и както сам си разбрал причината за проблема с връзката ти е била на друго място Не искам да защитавам нито пък да упреквам някой от доставчиците, но нека си спомним за едни времена в които шумно се рекламираше как вече БТК ADSL доставя нечуваните до тогава 12Мb/s. Имам поне 5 познати които сключиха договор за 2 години, и се оказа на втората седмица, че рутерите на БТК масово блокират поради факта, че се ползват старите аналогови кабели от време оно, пробити на 100 места. И кво беше решението на проблема намалиха им скоростта на половина, но таксата за 2 години напред си остана като за 12. Да не забравяме и условието да имаш домашен телефон за да ти докарат интернета.Абонат съм на булсат. Мога да кажа, че съм доволен. Проблеми съм имал малко, техниците са идвали максимум на следващия ден. 1 лев не са ми взели за ремонт или каквото и да било, въпреки че не съм на договор с тях. Вярно е и това, че се овълчиха и те. Проблема според мен е в липсата на по строг контрол и неадекватната или по скоро липсата на работа на 7-8те агенции които трябва да защитават правата на потребителите.
                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

                Коментар


                  #9
                  Re: И Булсат започнаха да се о***ат

                  Hristian_Aleksiev написа:
                  Аз не виждам нищо нередно с един кабел да бъдат двама абонати и както сам си разбрал причината за проблема с връзката ти е била на друго място
                  Напротив, проблемът е огромен колега и е напълно анти изграждане на мрежа. От кол центъра като ме свързаха със съпорта и като разбраха, самите те взеха да заекват.Пренасянето на сигнала в този тип кабели е по усукани двойки. Вярно е, че за 100 мегабита се ползват само четири жила, но това не означава, че по останалите четири можеш да пуснеш друг абонат. Просто си пречат!!!

                  Коментар


                    #10
                    Re: И Булсат започнаха да се о***ат

                    naskobg написа:
                    Просто си пречат!!!
                    Не си пречат. Не случайно е усукана двойка, каквито и смущения да се индуктират, те са сифазни, и се "гасят" в "трансформаторите" в крайните устройства... но да не навлизаме в спорове.Към автора не темата - не се занимавай с хората в локалните офиси, те не могат да променят политиката на компанията, само взаимно ще се гледате лошо и ще си хабите нерви. Пиши им, опиши случката, разговорите... това е начина да променим нещата. Няма компания която да не се стреми да оставя клиентите си доволни, и хората които четат служебната поща много добре го знаят и са там за да реагират точно в такива случай.
                    Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

                    Коментар


                      #11
                      Re: И Булсат започнаха да се о***ат

                      nicko написа:
                      Не си пречат. ... но да не навлизаме в спорове.
                      Да не навлизаме в спорове наистина, защото не си прав. :D

                      Коментар


                        #12
                        Абе не си пречат, ама да не спорим.Нормално е да се увълчат фирмите, като спре да расте печалбата. Сменяйте при поява на нов оператор с по-изгодни условия и толкоз. Гъз глава затрива си е основен източник на свежа кръв при капитализма. За мен нет1 са приятно изключение на фона на останалите обезумели лапачи, ама са отскоро на пазара и имат време и те да се полакомят в един момент.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

                        Коментар


                          #13
                          slonikon написа:
                          Абе не си пречат, ама да не спорим.
                          Нещо за категория 6 дари сте чували?

                          Коментар


                            #14
                            Re: И Булсат започнаха да се о***ат

                            Humppa написа:
                            Колеги, бесен съм Клиент съм на Булсат, ползвам им ТВ и оптичен нет. Имам 2 приемника, като предимно гледаме на втория приемник, а основния, HD, се ползва рядко. Както и да е. Редовно гледаме филми по HBO и HBO Comedy, като за съответния кеф си плащаме. Оказва се, че са премахнали HBO и HBO Comedy от стандартните приемници и ще се излъчва само по HD.... и замяната на SD приемник с HD ще ни струва 18 лв...До тук добре, но защо по дяволите не казаха в офиса, че ще стане така като си плащах? Сега съм изгорял с 8 лева и няма да гледам филми. На 8-те лева майната им, и на филмите майната им - има замунда. Но ми писна разни фирми да ме правят на маймуна, че и на всичкото отгоре да наглеят!!! Обаждам се на националния телефон, някаква крава ми държи тон и ми обяснява, че информация не се дава, а трябва сами да си я търсим Утре ще има развод. Ще им нося приемниците, да си ги заврат чак до дванадесетопръстника!!!
                            Добре, не ти се дават 18 лв по твои си причини. Каква ти е алтернативата и дали ще им накривиш шапката?

                            Коментар


                              #15
                              подкрепям колегата по=отгоре.Най -малкото зло са на фона на другите
                              фиатче Браво 2.0

                              Коментар

                              Working...
                              X