Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нарушавате ли макс.разрешена скорост при изпреварване?
Collapse
X
-
Airfan написа:Колата не те убива, а веществото между ушите.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Airfan написа:Колата не те убива, а веществото между ушите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ей тука вече няма как да не се съглася с колежката"ele".На първо място скороста убива.КОлкото и да си грамотен и перфектен щофъор автомобил фучащ със над 120км/ч няма удържане ако не дай си боже трябва да предприемеш нещо.Автомобил с 50км/ч спира за не повече от 10на метра.Със 100км/ч спира за около 36-40 метра.А над 120 си е шейна.Всички ПТП-та стават заради несъобразена скорост на първо място и заради некадърноста на пишлимета (рейсъри) седнали зад волана на някое БМВ примерно,купено от тати и гас до дупка да ни видят кви състезатели сме.И в комбинация с алкохол и си И...ло мамата.Колкото до това да се блъснеш в стълб с 50км/ч......хахаха наистина трябва да си или тъп или с 5 промила алкохол.Аз лично като изпреварвам надвишавам скороста.На места даже повече от позволената,но после си намалям.Е не карам и с позволената де.+/- 15км отгоре или отдолу.В повечето случай,когато тръгна да изпреварвам някой,той подава гас.Много ма е яд на такива чикисти.Признавам си че като по млад и аз съм карал по лудо,но не и както сега карат (рейсърите).Зачестиха случайте с катастрофи на млади момчета С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.Потърпевши са и пешеходци.КОЛЕГИ КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА,че много деца се убиха на пътя тая година!!!!FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
А, сетих се днес нещо.Между другото всеки ден от една седмица започнах да нарушавам ограничението.Минавам по един маршрут, където ограничението е 80км/ч. Но с новата кола установих, че вече 80км/ч ми е по-лакома от 85-90км/ч. Така, че вече се стремя да карам по същия маршрут с 90км/ч. Което си е реално около 85км/ч. Демек като задминавам всички, които си карат с 80км/ч, то нарушавам всеки ден закона, какъвто е и реално въпроса на темата. Но не стискам палци, защото реално насрещното движение е отделено с мантинела. Не знам дали се брои това. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не се брои с мантинела,и при магистрала- няма тръпка . До колежката с Дачийката , да стискам палци някъде от нищото да не ми изскочи моторист каращ кротко със 180, или от някоя нивичка в нищото някой да се включи в главния път без да погледне. И не знам кой къде е ходил ,но не навсякъде разполагаш с пеТСТИн метра видимост напред и път равен като тепсия, има случаи в които единственото място където имаш възможност да изпревариш е с видимост 200-300м напред-пример Кресненското дефиле.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Не се брои с мантинела,и при магистрала- няма тръпка . До колежката с Дачийката , да стискам палци някъде от нищото да не ми изскочи моторист каращ кротко със 180, или от някоя нивичка в нищото някой да се включи в главния път без да погледне. И не знам кой къде е ходил ,но не навсякъде разполагаш с пеТСТИн метра видимост напред и път равен като тепсия, има случаи в които единственото място където имаш възможност да изпревариш е с видимост 200-300м напред-пример Кресненското дефиле.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:pi4_s_bravo написа:Не се брои с мантинела,и при магистрала- няма тръпка . До колежката с Дачийката , да стискам палци някъде от нищото да не ми изскочи моторист каращ кротко със 180, или от някоя нивичка в нищото някой да се включи в главния път без да погледне. И не знам кой къде е ходил ,но не навсякъде разполагаш с пеТСТИн метра видимост напред и път равен като тепсия, има случаи в които единственото място където имаш възможност да изпревариш е с видимост 200-300м напред-пример Кресненското дефиле.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:gaz написа:pi4_s_bravo написа:Не се брои с мантинела,и при магистрала- няма тръпка . До колежката с Дачийката , да стискам палци някъде от нищото да не ми изскочи моторист каращ кротко със 180, или от някоя нивичка в нищото някой да се включи в главния път без да погледне. И не знам кой къде е ходил ,но не навсякъде разполагаш с пеТСТИн метра видимост напред и път равен като тепсия, има случаи в които единственото място където имаш възможност да изпревариш е с видимост 200-300м напред-пример Кресненското дефиле.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Някой от нивичката с каручка да се включи в движението а ти със 180 кво ще стане??? Ще се размажеш.Или някой моторист със 180 и ти със 180??Аз със 80-90 ще спра или ще намаля и ще изляза от пътя да се предпазя от удар. Със сигурност ще съм по-добре от колкото ако бях със 120 или 180. Не знам, но май някоии тука нямат нищо между ушите.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Не се брои с мантинела,и при магистрала- няма тръпка . До колежката с Дачийката , да стискам палци някъде от нищото да не ми изскочи моторист каращ кротко със 180, или от някоя нивичка в нищото някой да се включи в главния път без да погледне. И не знам кой къде е ходил ,но не навсякъде разполагаш с пеТСТИн метра видимост напред и път равен като тепсия, има случаи в които единственото място където имаш възможност да изпревариш е с видимост 200-300м напред-пример Кресненското дефиле.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар