ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нарушавате ли макс.разрешена скорост при изпреварване?
Collapse
X
-
galinchooo написа:ntodorov написа:Kay_ написа:Хаха, Слави разкажи им как върна на 3та И аз така, но си имам няколко ритуала преди това. Първо затварям всички прозорци. Хубаво, че нямам климатик, че ще трябва и него да спирам. Връщам 3та или 4та, като се задържам в 4к оборота и след това изпреварвам. Всичкото туй го правя понеже при мен дали ще подаваш газ плавно или рязко....тя винаги си ускорява плавноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Амчи прави сте - познаването на колата е супер важно, но и супер досадно нещо. В моя случай редовно се случва да се влача по 40 км зад някой комбайн и при първата празна двукилометрова права да разбърквам лютеницата на втора, и после на трета. Разбирай 130+. Просто няма начин - докато """дърпа""" се настъпва, щот не се знай докога.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
BO написа:ФЕРАРИСТ написа:.......ако някой си мисли че ако всички коли електронно са ограничени в града със 50 и всички катастрофи и жертви ще секнат, много се лъже.......фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ntodorov написа:galinchooo написа:ntodorov написа:Kay_ написа:Хаха, Слави разкажи им как върна на 3та И аз така, но си имам няколко ритуала преди това. Първо затварям всички прозорци. Хубаво, че нямам климатик, че ще трябва и него да спирам. Връщам 3та или 4та, като се задържам в 4к оборота и след това изпреварвам. Всичкото туй го правя понеже при мен дали ще подаваш газ плавно или рязко....тя винаги си ускорява плавноFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
BO написа:В този ред на мисли аз пък много мразя някой пред мен да кара с неопределено темпо. Да кажем влача се след него, защото нямам възможност да го изпреваря, а тоя пред мен - ха 70, ха 100. Ха 90, ха 110. Откачам на такова поведение.
Коментар
-
chaveto написа:BO написа:В този ред на мисли аз пък много мразя някой пред мен да кара с неопределено темпо.... ...Откачам на такова поведение.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ако това ме изнерви, то трябва да спра и да си почина.Иначе като изпреварвам, гледам да не отнеме повече от 10 секунди, че скоростта става двойна. Само веднъж изпреварвах една патрулка на КАТ с 3-ма катаджии вътре, с радар и фото, на стръмния баир преди Враца, като се пътува от Мездра към Враца. Круиз контрола държи твърдо 90, а на Астричката и се вземаше акъла. И докато водача слезе от 5-та на 4-та и посла на 3-та патрулката изостана. :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
То там не беше ли 60 ограничението, голям баровец си, че изпреварваш патрулката, че и с трима полицаи вътре, с 90 За да съм и по темата - почти винаги превишавам максималната скорост, когато изпреварвам. Зад ТИР-ове не понасям да се движа, затова ги изпреварвам, дори и те да се движат над максималноразрешената скоростFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Мразя пред мен да има високо МПС (автобус и камион най вече) пречи ми да гледам какво става пред мен. Такива ги изпреварвам и превишавам ограниченията... Също така мразя когато лимита е 90 да има някой който кара с 60, полудявам просто. Тези са също толкова правят предпоставки за ПТП, както и тези които превишават разрешената скорост.
Коментар
-
Bane
-
sugarboy написа:То там не беше ли 60 ограничението ...Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар