Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нов потребител в семейството на Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нов потребител в семейството на Фиат

Здрасти на всички от форума,наскоро закупих Фиат Мареа 1.6 16v 98г. Колата е седан и е много запазена. Сменихвсички ролки и ремъци,но все още се чудя какво масло трябва да и сложа.И още нещо,дали мареата има фабричниколони отзад.Наслука и безаварийно.

Честито и добре дошъл! Много безаварийни! :D

Коментар

Re: нов потребител в семейството на Фиат

ivo gogov написа:
      Здрасти на всички от форума,наскоро закупих Фиат Мареа 1.6 16v 98г. Колата е седан и е много запазена. Сменихвсички ролки и ремъци,но все още се чудя какво масло трябва да и сложа.И още нещо,дали мареата има фабричниколони отзад.Наслука и безаварийно.
      Ха добре си дошъл Много и безавариини и за теб!За въпросите, относно маслото има изписани много неща тук, поразрови с търсачката и ще изкочат!Аз лично предпочитам Castrol, полусинтетика, въпреки че препоръчваното за фиатите е Selenia.Виж, по-важното е да се сменя редовно. Особено когато не става въпрос за някакви бегачки с турбинни мотори работещи при яки натоварвания, убеден съм че избора на масло не е толкова критичен. Само да не е ментак, де
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

добре дошъл

добре дошъл колега много безаварийни километри с фиатката .Аз ползвам тутела и съм много доволен
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: добре дошъл

soulkeeper написа:
          добре дошъл колега много безавариини километри с фиатката .Аз ползвам тутела и съм много доволен
          Много правилно си се изразил колега - ти си доволен. И аз съм доволен. Все едно ги избираме на вкус тея масла, дейба... Обаче фиатката дали е доволна, ще си остане горска тайна. И аз си намерих оправдание за да дам 2 пъти повече пари за кастрола, даже ми се стори че мотора разаботи по-меко с него, ама все си мисля че на фичо не му дреме много-много. Единствената разлика със селенията е че няма да го огрее следваща смяна на 6500км такак както беше свикнал. Та ако ще да се разчуе. Ще кара до 9-10К с него и ще дрънка :D
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз си сложих това - SELENIA 20K FOR ALFA ROMEOЗащото нямаше това - SELENIA 20K цената му е 62лв. за 4 литра.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
            X