Здравейте, търсих в опциите на мозилата, но не открих нищо. Интересува ме как да си запазя отметките(любими) след като преинсталирам XP с WIN 7? Почти съм сигурен, че има начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запазване на сайтове във любими след преинсталиране на WIN
Collapse
X
-
Re: Запазване на сайтове във любими след преинсталиране на W
ThE_PuNiSHeR написа:Здравейте, търсих в опциите на мозилата, но не открих нищо. Интересува ме как да си запазя отметките(любими) след като преинсталирам XP с WIN 7? Почти съм сигурен, че има начин.Brava 1.6 ELX
-
Един инструмент, който е незаменим за тая работа, а и не само:http://mozbackup.jasnapaka.com/A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ти си я свършил тая работа вече, но все пак:Натискаш Bookmarks -> Show all bookmarks -> Import and backup -> BackupПрави ти един файл, записваш си го някъде на сигурно.Като преинсталираш, после пак същото, но Import.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Що не използвате Chrome?Влизате си в гугълския акаунт и пароли, отметки и настройки се синхронизират автоматично, дори при инсталация на мобилно устройство.Откакто го направиха това, преинсталирането е песен."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
trace написа:Ти си я свършил тая работа вече, но все пак:Натискаш Bookmarks -> Show all bookmarks -> Import and backup -> BackupПрави ти един файл, записваш си го някъде на сигурно.Като преинсталираш, после пак същото, но Import.
Коментар
-
Здравейте, преинсталирах всичко за сега е ок. Появи се само един проблем свързан с нумпада. Не мога да набирам цифрите от там, но иначе функциите PgUp, PgDn и други си работят. Натисках NumLK и съм сложил драйверите за клавиатурата но няма резултат. В кои настройки да бръкна, че да го оправя?
Коментар
-
Загасяш компютъра, пускаш го отново и помпиш клавиш F2, като за всеки случай помпиш и DEL. Всъщност, при стартиране ти изписва кой точно клавиш трябва да натиснеш. Едва ли ще е от биоса обаче. Виж да не би нумпада да се активира при натиснат функционален клавиш и нумлок.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар