Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запазване на сайтове във любими след преинсталиране на WIN

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запазване на сайтове във любими след преинсталиране на WIN

Здравейте, търсих в опциите на мозилата, но не открих нищо. Интересува ме как да си запазя отметките(любими) след като преинсталирам XP с WIN 7? Почти съм сигурен, че има начин.

Re: Запазване на сайтове във любими след преинсталиране на W

ThE_PuNiSHeR написа:
    Здравейте, търсих в опциите на мозилата, но не открих нищо. Интересува ме как да си запазя отметките(любими) след като преинсталирам XP с WIN 7? Почти съм сигурен, че има начин.
    https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles?redirectlocale=en-US&redirectslug=Backing+up+your+informationТова е за лисицата. Тъй като го правих преди 2 дни гарантирам че работи. Само че трябва да се запази инфото преди преинсталацията .
    Brava 1.6 ELX

Коментар

Благодаря! Уж сейвнах, да видим след преинстала какво ще стане.

Коментар

Един инструмент, който е незаменим за тая работа, а и не само:http://mozbackup.jasnapaka.com/
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ти си я свършил тая работа вече, но все пак:Натискаш Bookmarks -> Show all bookmarks -> Import and backup -> BackupПрави ти един файл, записваш си го някъде на сигурно.Като преинсталираш, после пак същото, но Import.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Що не използвате Chrome?Влизате си в гугълския акаунт и пароли, отметки и настройки се синхронизират автоматично, дори при инсталация на мобилно устройство.Откакто го направиха това, преинсталирането е песен.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Що не използвате Chrome?Влизате си в гугълския акаунт и пароли, отметки и настройки се синхронизират автоматично, дори при инсталация на мобилно устройство.Откакто го направиха това, преинсталирането е песен.
              Точно това щях да кажа и аз.

Коментар

trace написа:
                Ти си я свършил тая работа вече, но все пак:Натискаш Bookmarks -> Show all bookmarks -> Import and backup -> BackupПрави ти един файл, записваш си го някъде на сигурно.Като преинсталираш, после пак същото, но Import.
                И аз го правех така преди, но Firefox от не помня коя версия вече, има синхронизация. Регистрираш си един акаунт, и на който и компютър с инсталиран Firefox да седнеш, можеш да си имаш всички отметки, а ако искаш и история, запомнени пароли за сайтове и т.н.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Здравейте, преинсталирах всичко за сега е ок. Появи се само един проблем свързан с нумпада. Не мога да набирам цифрите от там, но иначе функциите PgUp, PgDn и други си работят. Натисках NumLK и съм сложил драйверите за клавиатурата но няма резултат. В кои настройки да бръкна, че да го оправя?

Коментар

Търси настройка в биоса.
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Как се шлизаше в БИОС? Да кажа само, че съм с лаптоп Асус.

Коментар

Загасяш компютъра, пускаш го отново и помпиш клавиш F2, като за всеки случай помпиш и DEL. Всъщност, при стартиране ти изписва кой точно клавиш трябва да натиснеш. Едва ли ще е от биоса обаче. Виж да не би нумпада да се активира при натиснат функционален клавиш и нумлок.
                        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

... От БИОС няма такава настройка. Излязоха още проблеми и взеха да ми се късат вече нервите. Забива ми при теглене на торенти с utorrent, също така във форума влизам само през ИЕ а през Мозила не иска. Какво да го правя, вече не знам...

Коментар

Working...
                          X