BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЖТД ама не баш.
Collapse
X
-
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
BO написа:pplk написа:Yavor написа:Докладвам, това, което забравих оня ден :Айсина и при мен не иска да тръгва на повече от втора, включително и на зимен режим.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:pplk написа:Yavor написа:Докладвам, това, което забравих оня ден :Айсина и при мен не иска да тръгва на повече от втора, включително и на зимен режим.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:BO написа:pplk написа:Yavor написа:Докладвам, това, което забравих оня ден :Айсина и при мен не иска да тръгва на повече от втора, включително и на зимен режим.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Така съм съгласен - и при мен е така.Забелязах че държи 6та до много ниски обороти като намаляш бавно - близо до 1100 и тогава връща на 5та.В зимен режим държи почти всички предавки до много ниски обороти, а пък в спортен - постоянно на високи - сменя чак на 2600-2700 при нормално каране.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
M5kov написа:Ти няма, няма и като изригнеш с нова кола Честито и много да се обичате!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:M5kov написа:Ти няма, няма и като изригнеш с нова кола Честито и много да се обичате!A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Yavor написа:M5kov написа:Ти няма, няма и като изригнеш с нова кола Честито и много да се обичате!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
spark написа:Не знам дали при автоматите ще е същото, но имам един приятел с Инсигния и ми каза, че 6-та е за над 130км, при по-ниска скорост примерно 100-110 на 5-та му било по-икономично.
Коментар
-
Humppa
Моята на 5-та предавка до 100 км/ч ми се струва по-икономична по показанията на борд-компютъра, но не съм се задълбочавал за по-точни замервания. На дълъг път нагласям круиза на 90 км/ч и на 5-та предавка. Така двигателя е на по-високи обороти (отколкото на 6-та предавка), има запас от мощност и не вижда зор на баири. Последното ходене до Белене и обратно свалих по този начин средната консумация на гориво (по борд-компютър) на 5,6 л на 100 км. Обикновено е на 5,9 при ползване на 6-та предавка... Явно за моята конфигурация 6-та предавка е само за магистралата
Коментар
-
Yavor написа:Явно е било на някой таен адрес...A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар