Честито Да си я караш със здраве!!!Нооо, ако си спомням правилно, като купи беенвето и се похвали тук във форума каза, че ще си купуваш само беенвета.П.П. Тези хващат ли ръжда?
Така е, дано са надеждни, защото цените за резервните части са все едно поддържаш BMW, че и нагоре.Маховик 520D - 1100, Opel - 1550... и т.н.Ламбда сонда 520D - 240, Opel - 310.. но кеф цена няма
Честито. Много хубави коли са. "Комби" варианта още повече.А и, ако се вярва на кака Клаудия Шифър тези Опел-и би трябвало да са с "шепнещи" дизелови двигател... :P
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Ами започна да поостарява и се оглеждах за нещо по-ново. Та се отвори възможност да го купя и така. Имах разни други идеи, но при карането на тази кола просто за цената си, а и дизайна, за мен няма аналог.
Humppa написа:
Нооо, ако си спомням правилно, като купи беенвето и се похвали тук във форума каза, че ще си купуваш само беенвета.П.П. Тези хващат ли ръжда?
Никога това не съм го казвал относно БМВ-тата.Може би хващат ръжда, де да знам. То виж, че и в името си дори са си го написали вече - "И-си-гния". :D
pakumba написа:
Честитка. Ако не се лъжа, това е първия опит на Опел да си направят собствено жтд
Да, основата е ЖТД, но с доработки от Опел.
ntodorov написа:
Честито. Много хубави коли са. "Комби" варианта още повече.А и, ако се вярва на кака Клаудия Шифър тези Опел-и би трябвало да са с "шепнещи" дизелови двигател... :P
Моя вариант на двигател е с възможно най-многото "екстри". Мери си дори и налягането в цилиндрите на всеки такт и съответно си прави корекция и по това.Но с ръка на сърцето мога да заявя, че докато някой успее да направи такъв дизел както 6 цилиндровия на БМВ, то трябва да минат десетилетия. Бях забравил какво е да караш дизел и да тракаш като трактор.
Я кажи за двигателя и екстрите, аз се бях загледал по 160к.с., има ли различни видове 160к.с.? С FlexRide ли е?
Има 2 вида 160к.с. Единия е моя, който мери налягането в цилиндрите, а другия не мери налягането. Общо взето това е най-голямата разлика между двата варианта.Не е с адаптивното окачване.
Коментар