Заради недостатъчна вътрешна памет съм поставен пред избор на ново устройство. Изискаванията са дислпей - 4,5 или 4,7 инча; IPSвътрешна памет - 8GBНоминираните са:Motorola Moto E (2nd gen)LG SpiritAlcatel Onetouch Idol 3Да чакам ли един месец за Алкатела или да предпочета един от другите два. Други предложения?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q2 2015
Collapse
X
-
Re: Избор на мобилен телефон Q2 2015
Stefanaki написа:Заради недостатъчна вътрешна памет съм поставен пред избор на ново устройство. Изискаванията са дислпей - 4,5 или 4,7 инча; IPSвътрешна памет - 8GBНоминираните са:Motorola Moto E (2nd gen)LG SpiritAlcatel Onetouch Idol 3Да чакам ли един месец за Алкатела или да предпочета един от другите два. Други предложения?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Humppa
В момента цената на Майкрософт Лумия 535 за лоялни клиенти на оранжевия оператор е 10 лева еднократно...
Коментар
-
Аз си взех все пак LG Spirit - H440N 4G LTE с Андроид 5.0 LollipopПриятно, леко, бързо телефонче с оптималните за моите нужди и потребности екран от 4.7". Телефон в средния ценови клас.Доволен съм. Пасна ми в ръката. В началото му се ослушвах заради този Knock code, но си е удобна опция и за 4-5 часа напълно забравих стартирането на телефон от бутон. Камерата е добра - 8 MP. Пробвах я в недобре осветено помещение...С ТВ - то ( също ЛГ)се харесаха веднага след, като си споделиха домашната мрежа. За тези пари е много прилично телефонче..A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Аз си взех все пак LG Spirit - H440N 4G LTE с Андроид 5.0 LollipopПриятно, леко, бързо телефонче с оптималните за моите нужди и потребности екран от 4.7". Телефон в средния ценови клас.Доволен съм. Пасна ми в ръката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:ntodorov написа:Аз си взех все пак LG Spirit - H440N 4G LTE с Андроид 5.0 LollipopПриятно, леко, бързо телефонче с оптималните за моите нужди и потребности екран от 4.7". Телефон в средния ценови клас.Доволен съм. Пасна ми в ръката.A17DTС/S
Коментар
-
M5kov написа:ЛГ-тата имат много приятен дизайн, в неделя ги рових доста, но тоя бутон отзад...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:M5kov написа:ЛГ-тата имат много приятен дизайн, в неделя ги рових доста, но тоя бутон отзад...A17DTС/S
Коментар
-
Колеги дайте съвет, че пак трябва да преподписвам в м-тел и мисля да взема и аз някакъв телефон, че само жената е модернизирана в момента, аз бичим още на NOKIA E72 Гледам имат офертичка за HTC Desire 620G, накратко:- Процесор - MT6592M / 1.7 GHz/8 ядра- RAM:1 GB- Батерия:Li-Po / 2100 mAh- Операционна система:Android 4.4.2 KitKat- Две SIM карти- Вградена памет:8 GBпотърсих за мнения чичко гугъл ама нещо нищо не намирам, бива ли я тая машинка или да гледамнещо друго - ще се ползва за разцъкване на някоя и друга игра и естествено за телефонни разговори, другите екстри и т.н. много много не са ми ясни за това и не ги ползвамpunto HGT
Коментар
-
И вероятно ще ти го предоставят заключен към ментел. Не е нещо особено, виж в revo за подобни, а договора си го направи за най-късия срок и при изгодни за теб условия.Аз пък си бичим с Nokia 1100Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар