Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде мога да си купя тромба (клаксон)?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От къде мога да си купя тромба (клаксон)?

... ама не стандартен, а да е много-много як... Веднъж си спомням преди години един ТИР като свирна ... после 5 секунди хлопах с очи и не можех да разбера къде съм... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Нещо такова ми трябва... Или мислите, че тези тромби са с някакъв сгъстен въздух? Айде ако някой знае да каже...
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Re: От къде мога да си купя тромба (клаксон)?

Sandeto написа:
    ... ама не стандартен, а да е много-много як... Веднъж си спомням преди години един ТИР като свирна ... после 5 секунди хлопах с очи и не можех да разбера къде съм... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Нещо такова ми трябва... Или мислите, че тези тромби са с някакъв сгъстен въздух? Айде ако някой знае да каже...
    Естествено че са със сгъстен въздух, то самия термин "тромба" предполага задействане с въздух под налагане :PТировете си имат пневматична система и тромбите го ползват наготово. Налягането е голямо и затова ефекта е толкоз зрелищен А за нашите "хлебарки" също има тромби, само че налягането се прави от едно компресорче.На Илиянци съм виждал да продават такива, но и във всека магазин за авто-дръункулки предполагам ще намериш.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Потърси на Илиенци, или Практикер, Mr. Bricolage и в повечето магазини за автоаксесоари. В Практикер цената им бе 40 и няколко лева.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        Потърси на Илиенци, или Практикер, Mr. Bricolage и в повечето магазини за автоаксесоари. В Практикер цената им бе 40 и няколко лева.
        Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
        --- в сърцето завинаги... ---
        Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Ето ти една офертичка, като гледам и на прилична ценаhttp://www.impas56.com/index.php?m=320&lev=26&lang=1Само незнам колко децибела може да искара тая джаджа, ма поне не е илиенска стока, а от позната фирма Аз лично мисля скоро да се обурудвам с такова, от доста време го мисля... Винаги съм си мечтал да накажа някои, който е пред мен на някоя улица или булевард в откровенно нарушение и се прави на глух или на чук за напомнянето с анемичния ми клаксон... Скоро един хубавец най-нагличко така запуши пред мен кръстовището на военния клуб в София с безумното си желание сутринта в час пик да завие от Раковска наляво към бившия мавзолей... П.С.: Ако някой има идея някаква за ТТданните да сподели

Коментар

Working...
          X