Хладилника е Силтал с две камери-долу фризер ,горе хладилник.С два отделни компресора.Прецака се терморегулатора на хладилната част,взех един-к50, не изключва.Смениха ми го с к59-същата работа.Хладилника е с ,,плачещ,,изпарител .Да не взема да изгоря и компресора.....Като го оставя да работи по-дълго време в хладилника става и минус 6-7 градуса.Някой минал по този път и решил проблема???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецака се хладилника
Collapse
X
-
bubachko
Re: Прецака се хладилника
кроко61 написа:Хладилника е Силтал с две камери-долу фризер ,горе хладилник.С два отделни компресора.Прецака се терморегулатора на хладилната част,взех един-к50, не изключва.Смениха ми го с к59-същата работа.Хладилника е с ,,плачещ,,изпарител .Да не взема да изгоря и компресора.....Като го оставя да работи по-дълго време в хладилника става и минус 6-7 градуса.Някой минал по този път и решил проблема???
-
Мисля че моя не е същия-по-нов е заоблен и е висок 200см.Това е просто термостат. Извадих две кабелчета от терморегулатора и ръчно работи нормално.Вече два термостата сменям и не изключват.Ще си поиграя още малко с него. Не се събира в асансьора пък и фризера е пълен на макс :D :DУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Salvador написа:Вътре някъде трябва да има лепенка с точния модел на уреда. Това са ширпотреба машини. Сметнати са за живот 7-8 години. Не мъчи излишно добичето-няма смисъл.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не знам дали ще искаш такава интервенция но ще ти споделя моят опит.Преди 6 год.имах същият проблем с един хладилник на съпругата ми на селото и на края си реших проблема с един часовник за нощна тарифа за електромер.30мин.не работи,15.мин.работи компресора.Часовникът мисля че беше марка Греслен,има сухи контакти,НО и НЗ и му трябва захранване.От както съм го направил така не е спрял работа.Забравих да кажа часовникът съм го закрепил на гърбът на хладилника та не се вижда.
Коментар
-
Re: хладилник
kluchar написа:Има такива за 14лв нагласяш времето и по дни от седмицата и той си включва изключва С такова ми се включва рекламата и печката през зиматаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кире, има го в магазините от типа на Практикер, както и Техно... не знам си какво. Също и в кварталните електро и дом. потреби. Много са разпространени. Аз използвам един с малко по-различна конструкция. Механично се програмира. С нещо като палчета. Цъкаш надолу - вкл. за 10 мин. мисля беше. Следващите три ако не са цъкнати - не захранва за 30 минути. Лошото е, че се настройва за денонощие. 24 часа и след това повтаря.Но за случая с хладилника става. Внимавайте с мощността. Тока, респ. за да не го стопите. Ключаря каква печка захранва, не знам, но за 2 KW едва ли ще стане... Всъщност, да. Ако е 10 А ще да става.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
vital написа:Киро, Метбол.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз пък не мога да разбера що се тръгва към заобикаляне на проблема? Термостата е просто нещо, стане му топло - включва, изстине - изключва... и всичко това се регулира по чисто механичен начин. Огледай се какво си направил, с монтажа на "сондата" с врътките... не ми се вярва на два дефектни да си попаднал. Освен това има още едни винтове за промяна обхвата на регулиране...Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар