Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък на кола.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    @stilo_new: Данъците се делят на до 5г, от 5-14г и над 14г... т.е. хванал си последната отстъпка.При мен данъкът няма промяна за 2015 и 2016, но за сметка на апартамента където е вдигнат с едни над 15%, но тиквата все разправя, че данъците не ги вдигат.
    Така е вдигнаха данъците на апартаментите ,а на колите нямат промяна спрямо предната година.
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

В София всяка година данъка на апартамента пада с 5-6лв, тази година е същото, явно във всяка община се мята боба и каквото покаже.
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        В София всяка година данъка на апартамента пада с 5-6лв, тази година е същото, явно във всяка община се мята боба и каквото покаже.
        Те ваш’ти управници големи будали... Едно виме не се ли дои редовно - пресъхва. :P
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

spark написа:
          @stilo_new: Данъците се делят на до 5г, от 5-14г и над 14г... т.е. хванал си последната отстъпка.При мен данъкът няма промяна за 2015 и 2016, но за сметка на апартамента където е вдигнат с едни над 15%, но тиквата все разправя, че данъците не ги вдигат.
          Мммм и я така - около 35лв е някъде
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

didich написа:
            GaTio2 написа:
            Аз да се похваля, моята от 170лева данък с увеличението скочи на 233 с намалението...
            Значи гадовете са вдигнали данъците и то в различните области с различни проценти, като гледам по твойта, в Русе са вдигнали стандарта като за град в западна Европа, но предполагам заплатите не са мръднали.
            Ами, това е данъка в Бяла, между другото, 50% е увеличението, като 233лева е 5% отстъпка ако го платиш там до определен период. В Русе не знам вдигали ли са ги, но в Бяла - да, защото градчето ни има много заеми и ние го отнасяме
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
            X