Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък на кола.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен хора като стана реч за данъци тук в област Монтана за Мареа 1.8 16 в бензин 113 коня 90 лева данък Типо 1.6 безнин има няма 70 коня 30лева данък ремарке туристическо абе незнам що така го водят то си е малко товарно с товароносимост 450кг 10 лева данък тва е от Северозападнала България. ☺
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Преди две-три години се зачетох в наредбата за местни данъци и такси на Община Белене. Какво ми направи впечатление:1. Данък за 50-местен автобус Чавдар - 20 лева.2. Данъка на моето Кавазаки (198 кг сухо тегло) - 78 лева.3. Данъка за моторна ски-шейна е 50 лв... Данък за машина, която не я караш по пътищата

Коментар

Колеги, някой стигна ли да си плати данъка на колата, нещо ме изненадаха с увеличение тая година, да не са приели пак някакви промени в тая насока.2014г-2015г. - 110,35лв това с отстъпката.2016г - 132,24лв с отстъпката
        punto HGT

Коментар

Колежката ми показа бележка за платен данък на пробитата си корса, за която сумата беше 12 лв. (ДВАНАДЕСЕТ БЪЛГАРСКИ ЛЕВА)...Аз все още не съм плащал данък за крокодила, но от интернет калкулаторите, ще да е някъде към 300 лв.Фактически излиза, че плащам данък колкото 25 корси, което е абсолютна тъпотия...И образно казано, точно тези 25 корси не спират да мрънкат, че пътищата са пълни с дупки. 12 лв.... на година... Възпалих се...
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

на предната ми кола Уно 1.0 FIRE 45к.с. годишния данък ми беше точно 4,50лв., какво му плащаш и от тоя данък скочих директно на 100+лв, направо чист обир
            punto HGT

Коментар

Товарен Опел Виваро също 4,50.Смарт 16лвКво да кажа аз

Коментар

didich написа:
                на предната ми кола Уно 1.0 FIRE 45к.с. годишния данък ми беше точно 4,50лв., какво му плащаш и от тоя данък скочих директно на 100+лв, направо чист обир
                И аз имах такава на вилата и доскоро и плащах данъка. Скоро обаче я бракувах. Последните години и се вдигна малко данъка и стигна до 5.60. На тази цена вече не се издържаше и я бракувах.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Пунто мк2 ХГТ данъка за цялата 2016 и Октомври ( когато е регистрирана), ноември и декември миналата година - 200 лева пунто мк1 1.2 86кс 48 лева Общо всичко 250 кинта. едната не спира да има проблеми, а другата спря и да пали

Коментар

3 години подред плащам 27.62 за Тойотата.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз да се похваля, моята от 170лева данък с увеличението скочи на 233 с намалението...
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Tipo 1.6 42лв.Между другото ако обърнат данъците и направят на старите коли данъка 400лв нали се сещате, че няма да се карат колите- по-малко застраховки, винетки, данъци, нз си к’во.. Пък и 400лв да дадеш за някаква барака, дето цялата не струва толкова..
                        Drive It Like You Stole It | Гараж
                        RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

GaTio2 написа:
                          Аз да се похваля, моята от 170лева данък с увеличението скочи на 233 с намалението...
                          Значи гадовете са вдигнали данъците и то в различните области с различни проценти, като гледам по твойта, в Русе са вдигнали стандарта като за град в западна Европа, но предполагам заплатите не са мръднали.
                          punto HGT

Коментар

В Бургас за Стило 103к.с:2015: 162лв с отстъпката2016: 119лв с отстъпката . Тук да няма намаление на данъците?! Или има значение, че колата е 2002-ра .

Коментар

@stilo_new: Данъците се делят на до 5г, от 5-14г и над 14г... т.е. хванал си последната отстъпка.При мен данъкът няма промяна за 2015 и 2016, но за сметка на апартамента където е вдигнат с едни над 15%, но тиквата все разправя, че данъците не ги вдигат.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

За рендето миналата година платих 140лв, тази 48 защото мина 15 годинки. За фиата си е пак 93лв, а Ланчията 28лв, това във Видин.
                                Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                                Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                                Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Working...
                                X