Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък на кола.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Данък на кола.

Имам следния въпрос-3год.кола,1600куб,120коня.-323лева???
    1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Кеф цена няма, както са казали хората. От чисто нова до 5 годишна кола коефициента за смятане е 2.5 х конете( над 100 коня кола) х сумата за кон към дадената община в която е регистрирана колата( между лев и 3 лева ) Дано поне да е без аварии по колата да наваксваш от липса на ремонти.

Коментар

Insane написа:
      Кеф цена няма, както са казали хората. От чисто нова до 5 годишна кола коефициента за смятане е 2.5 х конете( над 100 коня кола) х сумата за кон към дадената община в която е регистрирана колата( между лев и 3 лева ) Дано поне да е без аварии по колата да наваксваш от липса на ремонти.
      Да не чува дявол,до момента са само разходи за обслужване(50 000 км) :P :P

Коментар

Даже ми се струва много добре! Вие в Софето сте привилегировани от всякъде :D
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
          В смисъл,че при вас е повече ли?

Коментар

Лично за мен е малоумно разбирането, че по-нова кола трябва да бъде с много по-висок данък, при всички еко норми, директиви и пр. Но за съжаление, такава е ситуацията в БГ, пък после, ходи стимулирай продажбата на по-нови автомобили....

Коментар

pavyan написа:
              iee написа:
              В смисъл,че при вас е повече ли?
              Дам.. тука е към 440лв. със същите показатели.
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Моята е 137
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

sasho_n2 написа:
                  Лично за мен е малоумно разбирането, че по-нова кола трябва да бъде с много по-висок данък, при всички еко норми, директиви и пр. Но за съжаление, такава е ситуацията в БГ, пък после, ходи стимулирай продажбата на по-нови автомобили....
                  Ако ти направят данъка от 0 до 3 години 0 лева, това лично теб ще те стимулира ли да си купиш чисто нова кола?Или да перифразирам - само това ли те спира от покупката на нов автомобил и това ли е причината от въздържането ти?Друг въпрос - колко познати имаш, които не си купуват нов автомобил, защото щели да плащат по-висок данък, ако мога и така да перифразирам?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                    sasho_n2 написа:
                    Ако ти направят данъка от 0 до 3 години 0 лева, това лично теб ще те стимулира ли да си купиш чисто нова кола?Или да перифразирам - само това ли те спира от покупката на нов автомобил и това ли е причината от въздържането ти?Друг въпрос - колко познати имаш, които не си купуват нов автомобил, защото щели да плащат по-висок данък, ако мога и така да перифразирам?
                    Най-малкото,ако се чудя между два модела от една и съща марка,ще взема тоя с по-малък данък.Няма да споменавам марката,но например има кола,чисто нова за 30 000 лв.(т.е. не е нисък клас)на която данъка е .... 6(ШЕСТ)лева.

Коментар

Нещата отиват малко към "Нов iPhone 6 с прима карта"....
                      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                        По-скоро Хамър с газова уредба.Не че не съм виждал.

Коментар

13 годишна, около 75 коня. Данък 30-ина лева :дАко имаш катализатор данъка пада наполовина.
                          Drive It Like You Stole It | Гараж
                          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

sasho_n2 написа:
                            Моята е нова и е с 47 лева данък
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

pavyan написа:
                              vgeorgiev написа:
                              По-скоро Хамър с газова уредба.Не че не съм виждал.
                              Остави майтапа, но съм виждал Инфинити (Джип) с газова и забележи...зареждачката му беше в бронята.
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                              X