Имам следния въпрос-3год.кола,1600куб,120коня.-323лева???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък на кола.
Collapse
X
-
Insane написа:Кеф цена няма, както са казали хората. От чисто нова до 5 годишна кола коефициента за смятане е 2.5 х конете( над 100 коня кола) х сумата за кон към дадената община в която е регистрирана колата( между лев и 3 лева ) Дано поне да е без аварии по колата да наваксваш от липса на ремонти.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
pavyan написа:iee написа:Даже ми се струва много добре! Вие в Софето сте привилегировани от всякъде :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
sasho_n2 написа:Лично за мен е малоумно разбирането, че по-нова кола трябва да бъде с много по-висок данък, при всички еко норми, директиви и пр. Но за съжаление, такава е ситуацията в БГ, пък после, ходи стимулирай продажбата на по-нови автомобили....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:sasho_n2 написа:Лично за мен е малоумно разбирането, че по-нова кола трябва да бъде с много по-висок данък, при всички еко норми, директиви и пр. Но за съжаление, такава е ситуацията в БГ, пък после, ходи стимулирай продажбата на по-нови автомобили....1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
sasho_n2 написа:Лично за мен е малоумно разбирането, че по-нова кола трябва да бъде с много по-висок данък, при всички еко норми, директиви и пр. Но за съжаление, такава е ситуацията в БГ, пък после, ходи стимулирай продажбата на по-нови автомобили....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pavyan написа:vgeorgiev написа:Нещата отиват малко към "Нов iPhone 6 с прима карта"....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар