Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Език мой, враг мой!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Език мой, враг мой!

http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=17764И тъдява си ги имаме таквизинака!!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

О, да... откакто съм модератор успявам само най-грубите неграмотности да поправям. Не, че и аз не правя грешки, но на някои просто не им се разбира, какво пишат!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Пича нарочно се прави на олигофрен. Някои ги кефи да гледат сеира на другите
      VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

kc_3011 написа:
        За съжаление има доста "пичове", които се правят на олигофрени без да го осъзнават! Мисля да започна да правя една колекция с най-уникалните изцепки и след време да ги публикувам без името не авторите им за да не ги злепоставям.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тия най-вероятно са изчерпили вече автомобилните теми!

Коментар

Ако замине все пак, предполагам ще е с ценни инструкции от сорта:"Сине! Там ако те питат нещо си трай! По-добре да те помислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!"
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Vladim написа:
              kc_3011 написа:
              За съжаление има доста "пичове", които се правят на олигофрени без да до осъзнават! Мисля да започна да правя една колекция с най-уникалните изцепки и след време да ги публикувам без името не авторите им за да не ги злепоставям.
              Да, прав си! То даже в духовната кърмилницата на форумните "рацери" tuning.bg май имаше рубрика "БИСЕРИ"! Та тук ли да няма?
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
              X