Проблема е следния колеги на вилата плочата на терасата ми е прокапала не е приятно тук в Лом ходих питах никой от продавачите не даде свестен отговор какво да купя едни ми подхвърляха за водно стъкло да намажа отгоре плочата други да удара една мозайка при толкова нови неща в стройтелството неможе да няма нещо измислено точно за такива работи мислех си само със чист цимент да забъркам но да не просмуче след време и пак да прокапе .Та ако някой от вас е правил ремонт с някакъв материал и е доволен да сподели смених и тръбите за мръсна вода в банята та и там трябва да удара една замазка че от долу имам мазе и да не се разрежда винцето от капоча :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ за замазка устойчива на вода
Collapse
X
-
тераса
Има няколко вида като Изомраз ама не знам дали не е скъпо на кв м2http://www.isomax.bg/data/Image/Pricelist/Isomax%20Picelist%2003.2015.pdfили виж тук http://www.tashev-galving.com/304253...87%D0%BD%D0%B0
Коментар
-
Един продукт на basf има води се нещо като кристализация в бетона или нещо такова върши страхотна работа ама едно чувалче от 25 кила е 90 лв а моята баня е 3 на 2 метра то и 5 кила нема да иде и кво да го правя другото но ще погледна тва на колегата от горния пост с течната гума и твойте линкове Ключар ☺Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Re: Колеги помощ за замазка устойчива на вода
stivan_alone написа:Проблема е следния колеги на вилата плочата на терасата ми е прокапала не е приятно тук в Лом ходих питах никой от продавачите не даде свестен отговор какво да купя едни ми подхвърляха за водно стъкло ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Koлега Snake гранитогреса е супер решение ама няма пари за такива екстри на този етап за съжаление но се зачетох за течната гума мисля че това ще е цената е прилична и това което прочетох за нея определено ще ми свърши работа като удара две,три ръце и това ще е :DМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар