Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ относно програма за Pic микроконтролер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ относно програма за Pic микроконтролер

здравейте имам курсова задача по микропроцесорна техника. Положението е такова, че тва ми е приравнителна дисцилина от която имам само курсова работа като ангажимент. Това означава, че лекции и упражнения не съм карал в този университет. От тук следва , че си нямам и на идея от пикове. Имам опит с развойната система на Ардуино. Задачата е да се напише програма на асемблер за бягащи светлини за pic16CXX фамилията. не пише колко броя Да са светлините. Мисля че 5 броя е добре. Имам готова програма ное за 16Fххх серията. Дали става за 16С ?
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Re: Помощ относно програма за Pic микроконтролер

mitkosoft написа:
    здравейте имам курсова задача по микропроцесорна техника. Положението е такова, че тва ми е приравнителна дисцилина от която имам само курсова работа като ангажимент. Това означава, че лекции и упражнения не съм карал в този университет. От тук следва , че си нямам и на идея от пикове. Имам опит с развойната система на Ардуино. Задачата е да се напише програма на асемблер за бягащи светлини за pic16CXX фамилията. не пише колко броя Да са светлините. Мисля че 5 броя е добре. Имам готова програма ное за 16Fххх серията. Дали става за 16С ?
    Добре, че не учиш за доктор :D Това, че ти е приравнителна дисциплине не значи че нямаш лекции и семинарни. Просто ти дават заверка и без да ги посещаваш.
    Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Абе колега ай мн ти се моля да не спамиш като не можеш да помогнеш си мълчи. Няма да ми дават и подписи понеже са ми дали в стария университет плюс тва в стария нямахме курсова работа а в новия има...за тва тряа да си направя само курсовата
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
      X