Стига сте се шашкали Тия камери са за контрол на трафика а именно следят натоварването. На входа на Габрово от към Севлиево има 3 такива и си влизам с 90 там без проблем... Да са ми взели и кръщелното Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минах на червено-Плевен!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
evgeni85 написа:Стига сте се шашкали Тия камери са за контрол на трафика а именно следят натоварването. На входа на Габрово от към Севлиево има 3 такива и си влизам с 90 там без проблем... Да са ми взели и кръщелното Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
evgeni85 написа:А сколко мислиш че трябва да влизам в населено място при положение че пътят е прав 4 лентов и няма една къща или човек? С 50 ли? Ти да... аз не... Знам къде да се намали а и мога да си позволя да карам с толковаManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:evgeni85 написа:А сколко мислиш че трябва да влизам в населено място при положение че пътят е прав 4 лентов и няма една къща или човек? С 50 ли? Ти да... аз не... Знам къде да се намали а и мога да си позволя да карам с толкова
Коментар
-
Гнусно е да се хвалиш с такива неща на фона на толкова убити по пътищата. те всички са можели да карат бързо и всички съжаляват, ако ги питаш, обаче когато е трябвало да мислят - да не казвам с какво са мислили. Жалко е, че все повече млади хора са абсолютни мозъчни инвалиди и на такива хора не трябва да се позволява да се качват на автмобили.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Всеки си носи кръста. Ти и с 40 можеш да сгазиш дете на пътя. И това че влизам в града с толкова убиец ли ме прави? Това значи че 99% от водачите в Габрово и региона са убийци. Хайде всеки да си гледа не коте действия и да не съди другите че живота понякога с голяма ирония се обръща.------Темата минава в друга посока и следва да се заключи.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар