Искам да попитам какви са санкциите при преминаване на червено? Тези които са от Плевен нека кажат също. На светофара посока Кауфланд минах на червено.Бях първа кола и се бях изнесъл напред и не виждах светофара,който е на кръстовището.Гледал съм светофара за тези които са отляво. Тоест тръгнах с тях....не познаяам града. Какво следва, имаше камера???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минах на червено-Плевен!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Чл. 183, ал. 5Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Личи си, че си отговорен човек и си направил неволна грешка.В тази връзка дано нямаш проблеми или поне така ми се иска.Като прочетох темата ти в частта "минах на червено" се сетих за оня виц:Катаджия спира нарушител:- Господине. Вие направихте грубо и много опасно нарушение. Защо минахте на червено ????Нарушителят:- Ам’ чи що ? Ами чи ш’ото бялото свърши г’син пол’цай.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Личи си, че си отговорен човек и си направил неволна грешка.В тази връзка дано нямаш проблеми или поне така ми се иска.Като прочетох темата ти в частта "минах на червено" се сетих за оня виц:Катаджия спира нарушител:- Господине. Вие направихте грубо и много опасно нарушение. Защо минахте на червено ????Нарушителят:- Ам’ чи що ? Ами чи ш’ото бялото свърши г’син пол’цай.Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар