Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минах на червено-Плевен!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Минах на червено-Плевен!

Искам да попитам какви са санкциите при преминаване на червено? Тези които са от Плевен нека кажат също. На светофара посока Кауфланд минах на червено.Бях първа кола и се бях изнесъл напред и не виждах светофара,който е на кръстовището.Гледал съм светофара за тези които са отляво. Тоест тръгнах с тях....не познаяам града. Какво следва, имаше камера???
    Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Камерите ги гледат само при произшествие.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
      Камерите ги гледат само при произшествие.
      Надявам се да е така колега...щото за нищото да станем за срамотите...

Коментар

За жалост не ги гледат само при произшествие! Мисля,че наказанието е до 150лв и 6 или 8 точки
        1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

Чл. 183, ал. 5
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Няма страшно. Първият път винаги е така. След това спираш да обръщаш внимание и си минаваш Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
            Powered by Emzo

Коментар

А, ако има нещо, до колко дни ще ме "зарадват"?

Коментар

то ако ги гледаха тея камери цял сливен трябваше да е с кредити за да си плащат глобите
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Личи си, че си отговорен човек и си направил неволна грешка.В тази връзка дано нямаш проблеми или поне така ми се иска.Като прочетох темата ти в частта "минах на червено" се сетих за оня виц:Катаджия спира нарушител:- Господине. Вие направихте грубо и много опасно нарушение. Защо минахте на червено ????Нарушителят:- Ам’ чи що ? Ами чи ш’ото бялото свърши г’син пол’цай.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Papi___ написа:
                    А, ако има нещо, до колко дни ще ме "зарадват"?
                    Лошото е,че може да те зарадват и след месец или два.
                    1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

Не зная къде какво гледат, но зная със сигурност за Плевен - никой не гледа профилактично, а само при поискване.
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ntodorov написа:
                        Личи си, че си отговорен човек и си направил неволна грешка.В тази връзка дано нямаш проблеми или поне така ми се иска.Като прочетох темата ти в частта "минах на червено" се сетих за оня виц:Катаджия спира нарушител:- Господине. Вие направихте грубо и много опасно нарушение. Защо минахте на червено ????Нарушителят:- Ам’ чи що ? Ами чи ш’ото бялото свърши г’син пол’цай.
                        Така е колега не обичам простотиите по пътищата. Пристигнах на светофара на червено,бях се изтеглил по-напред и не виждах този (светофар) отдясно, стоях 7-8 секунди и имаше пред мен (високо) леко на една страна светофар-светна зелено и помислих,че е за мен. В момента в който тръгнах,поглеждайки наляво осъзнах,че съм сгафиллллл.

Коментар

Спи си спокойно.Ако случайно дойде някога някаква глоба - тогава ще я мислиш, за какво да се притесняваш до тогава?Не е чак толкоз страшна глобата за червен светофар.100 лв (чл.183, (5) 1.)

Коментар

Ако я платиш до 5 дена, има и голям процент намаление
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                              Ако я платиш до 5 дена, има и голям процент намаление
                              Да де,но не знам дали са ме фотнали.

Коментар

Working...
                              X