Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неплатена гражданска?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Salvador написа:
    Това за ченгетата, че не си правят ГО, е малко легенда. Има там хора-карат без документи на колите, без прегледи, без винетки, но пияни и без ГО е рядкост, защото ако стане беля, системата не може да ги опази от последиците.
    ВСИЧКИ полицаи, които познавам, пият и карат. И то пият по много.Без ГО наистина са рядкост, но без винетка си е правило.Никакъв гратисен период няма, ако ГО ти е платена изцяло и е изтекла. Трябва още в деня, в който изтича, да направиш нова.Ако е на вноски, между отделните вноски има 15 дена гратис, но по-добре е да не се надявате на тях.
    Не всички Дияне, не всички! Че и документитете са ми изрядни, и ГО имам /дори днес си я поднових/. А... и винетки имам даже на двете си коли. Сорри ама не се сдържах!
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
      Не всички Дияне, не всички! Че и документитете са ми изрядни, и ГО имам /дори днес си я поднових/. А... и винетки имам даже на двете си коли. Сорри ама не се сдържах!
      Извинявам се, не се засягай Малко преувеличих, а и под полицай си представям униформен с шапка и палка

Коментар

siro написа:
        Много моля aз не пия a колaтa ми е със грaждaнскa и винеткa - годишнa. Нa съпругa ми също, пие ли се ходи се пешa.Който ме познaвa знaе, че кaзвaм истинaтa.
        Други??????
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Често попадам на хора/шафьори, които нямат идея какъв е замисъла на гражданската... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
          X