Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как работи калкулатор за изчисляване на премия за Автокаско?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как работи калкулатор за изчисляване на премия за Автокаско?

Здравейте, колеги! В момента завършвам специалността си по Бизнес информатика и като дипломна работа имам за задача да разработя уеб приложение за изчисляване на застрахователната премия при застраховка "Автокаско".Във въпросните калкулатори, потребителя трябва да въведе различни параметри за автомобила си като един от тях обикновено е "Застрахователна стойност". Някой може ли да ми даде повече информация как се изчислява това, защото трябва да го имплементирам чрез програмен код. Мисълта ми е: ако във Шваке стойността на автомобила е 3000 лв, но потребителят избере 4000 лв за застрахователна стойност, коя стойност се взима като база за другите изчисления, които добавят стойност към премията(имобилайзер, аларма и т.н.)?Другият ми въпрос: Някой може ли да каже каква информация се съдържа в Шваке за автомобилите, защото трябва да създам база данни, подобна на Шваке, която ще служи за база на другите изчисления?Много ще се радвам ако някой може да сподели и друга информация за автокаското като цяло, как се изчисляват премията и всичко, което би ми било полезно за създаването на приложението!Благодаря ви предварително!
    Punto 1.2 75hp '95
Working...
X