Колеги, колегата Добруджанеца от форума е закъсал във Варна с Мареата и има нужда от помощ и сервиз. Ако може някой да му съдейства, че е закъсал с цялото семейство ще е благодарен.Можете да се свържете с него на телефон О898735360 - ДимитърБлагодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добруджанеца има нужда от помощ във Варна
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти защо даваш грешни номера? dobrudjanetza - Митко - о898 735360Колегата има нужда от диагностика, че колата е изгаснала в движение, а чека свети."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Аз мога да препоръчам колегата pininfarina. Има сервиз и е много точно момче. Уважаеми колеги,Във връзка с разширяването на дейността ни, имам удоволствието да Ви представя новата ни сервизна база, която се намира на ул. "Наум" N: 8 в град Варна.Работно време:От понеделник до събота от 08:30 до 18:00 часа.За контакти:Ивайло Радев08887575580878527146email: autotex1@abv.bgskype: pinifarina_2001Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
dobrujanetza написа:Филма завърши със щастлив край :D . Диагностиката показа Регулатор на налягане в Комън Реил-а. Върнахме се в Балчик, свалиха го, почистиха го и в благополучно се прибрахме в Пловдив. Благодарности на Airfan и Mi5kov.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:dobrujanetza написа:Филма завърши със щастлив край :D . Диагностиката показа Регулатор на налягане в Комън Реил-а. Върнахме се в Балчик, свалиха го, почистиха го и в благополучно се прибрахме в Пловдив. Благодарности на Airfan и Mi5kov.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар