Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добруджанеца има нужда от помощ във Варна

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добруджанеца има нужда от помощ във Варна

Колеги, колегата Добруджанеца от форума е закъсал във Варна с Мареата и има нужда от помощ и сервиз. Ако може някой да му съдейства, че е закъсал с цялото семейство ще е благодарен.Можете да се свържете с него на телефон О898735360 - ДимитърБлагодаря предварително

Ти защо даваш грешни номера? dobrudjanetza - Митко - о898 735360Колегата има нужда от диагностика, че колата е изгаснала в движение, а чека свети.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз мога да препоръчам колегата pininfarina. Има сервиз и е много точно момче. Уважаеми колеги,Във връзка с разширяването на дейността ни, имам удоволствието да Ви представя новата ни сервизна база, която се намира на ул. "Наум" N: 8 в град Варна.Работно време:От понеделник до събота от 08:30 до 18:00 часа.За контакти:Ивайло Радев08887575580878527146email: autotex1@abv.bgskype: pinifarina_2001
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Лелееее, голям съм шматарок!!!!!о898735360

Коментар

M5kov написа:
          Ти защо даваш грешни номера? dobrudjanetza - Митко - о898 735360Колегата има нужда от диагностика, че колата е изгаснала в движение, а чека свети.
          Да, извинявам се и аз, от бързане гледам му името, пък преписвам съседния номер отдолу!

Коментар

За сега има диагноза, ще видим дали ще го отремонтират успешно. Благодаря на отзовалите се!

Коментар

Регулатора или ДКВ?
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                Регулатора или ДКВ?
                За сега е регулатор.

Коментар

Оф голям бич са тея регулатори...Вече не помня колко човека ми звъняха да ме питат за него
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Исках само да споделя, че въпросния сервиз на пининфарина са казали, че имат много коли и не могат да съдействат.

Коментар

Филма завърши със щастлив край :D . Диагностиката показа Регулатор на налягане в Комън Реил-а. Върнахме се в Балчик, свалиха го, почистиха го и в благополучно се прибрахме в Пловдив. Благодарности на Airfan и Mi5kov.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Всичко е добре, когато завършва добре!

Коментар

dobrujanetza написа:
                          Филма завърши със щастлив край :D . Диагностиката показа Регулатор на налягане в Комън Реил-а. Върнахме се в Балчик, свалиха го, почистиха го и в благополучно се прибрахме в Пловдив. Благодарности на Airfan и Mi5kov.
                          И откъде мина от Варна за Пловдив?
                          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
                            dobrujanetza написа:
                            И откъде мина от Варна за Пловдив?
                            През Айтоския проход.Изчерпана. Модераторски екип на fiat-bg.org
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                            X