Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пиете ли алкохол и колко често ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Yavor написа:
    Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!
    Все едно аз съм го писал... Алкохола в умерени количества не е вреден, а полезен, както и всичко останало.Отнасям се подозрително към хората, които не близват алкохол и не ядат месо.Според мен са маниаци и потенциално опасни.
    колегата (и аз) е на едно и също мнение с Достоевскиhttp://men.hotnews.bg/n/dostoevski-i...lut.10964.html
    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Некой да ми е виждал аватара????
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

...по времето на Достоевски не е имало пластмаса струва ми се...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Имало е, позната е още от 17 век, но сякаш и аз се съмнявам, че това е творение на Достоевски.А относно въздържателите и вегетарианците - тяхна си работа, само да не ме агитират да стана и аз такъв!
          Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Вероятно под въздействието на алкохола са измислили пластмасата.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Аз съм малко в другата крайност.Пия рядко, много рядко. Като съм сам не се и сещам.Но пък като седна в компания - люскаме по 7-8 бири или няколко ракии.Това се случва примерно 2 пъти месечно, ама...Напоследък обаче установих, че ако пийна дори 20 грама преди лягане, спя непробудно и ставам свеж, а без това - спя лошо и сутринта съм като пребит.Явно е от възрастта.

Коментар

Immortal написа:
                Напоследък обаче установих, че ако пийна дори 20 грама преди лягане, спя непробудно и ставам свеж, а без това - спя лошо и сутринта съм като пребит.Явно е от възрастта.
                Не просто алкохола понижава кръвното и действа успокоително на нервната система , но само когато е в умерени количества, но се лансира като опасен и смъртоносен за да можем да купуваме лекарства за успокояване...
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

А защо трябва да пием алкохол? За разпускане?Тогава що не с марихуана? Крайно време е да я легализират! Твърдо съм за това, а ако някой твърди, че това е наркотик и щом си тръгнал с марихуана, непременно ще стигнеш и до твърдите наркотици да се боцкаш, от които няма спасение, просто не е прав!Все едно, да твърди, че човек, който си пийва 1-2-3 бирички вечер, непременно ще премине на твърд алкохол и ще стане алкохолик!А някой знае ли каква е разликата между алкохолик и пияница?
                  Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

dabadaba написа:
                    А защо трябва да пием алкохол? За разпускане?Тогава що не с марихуана? Крайно време е да я легализират! Твърдо съм за това, а ако някой твърди, че това е наркотик и щом си тръгнал с марихуана, непременно ще стигнеш и до твърдите наркотици да се боцкаш, от които няма спасение, просто не е прав!Все едно, да твърди, че човек, който си пийва 1-2-3 бирички вечер, непременно ще премине на твърд алкохол и ще стане алкохолик!А някой знае ли каква е разликата между алкохолик и пияница?
                    По-принцип съм напълно съгласен, НО..Няма как да се получи в България, разбирам парите който ще се получават от данъци за марихуаната да отиват за полезни неща, но вместо това пак ще отиват в джоба на някой политик.Те в Америка с техните ненормални закони, щом я легализираха в няколко щата, какво има повече да се говори по темата..
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

разликата между пияницата и алкохолика е , че пияницата пие в компания, алкохолика самичък. Това естествено са квартални вицове
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Много мразим да стоим трезвен. Наздравичката!

Коментар

Не, не близваме нищо, не помня вкуса на бирата вече дори.
                          Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                          Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Yavor написа:
                            Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!
                            Все едно аз съм го писал... Алкохола в умерени количества не е вреден, а полезен, както и всичко останало.Отнасям се подозрително към хората, които не близват алкохол и не ядат месо.Според мен са маниаци и потенциално опасни.
                            Баце, требе да се сродиме с тебе... Тогава редовно ще вземаме решение за бъдещето на младите.Графика ще е - единия уикенд в Хасково, следващия в Кюстендил. За сметка на това в Хасково ще пием кюстендилска, а в кюстендил - хасковска Бирата си е бира навсякъде!
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Пийвам си биричка основно и червено вино зимата.Когато ми дойде музата си купувам Уиски!!!

Коментар

Закон Божи - всяка вечер салата, мезенца и 100 - 150 грама ракийка,водка,а може и уиски.
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X