kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пиете ли алкохол и колко често ?
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:...по времето на Достоевски не е имало пластмаса струва ми се...Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Аз съм малко в другата крайност.Пия рядко, много рядко. Като съм сам не се и сещам.Но пък като седна в компания - люскаме по 7-8 бири или няколко ракии.Това се случва примерно 2 пъти месечно, ама...Напоследък обаче установих, че ако пийна дори 20 грама преди лягане, спя непробудно и ставам свеж, а без това - спя лошо и сутринта съм като пребит.Явно е от възрастта.
Коментар
-
Immortal написа:Напоследък обаче установих, че ако пийна дори 20 грама преди лягане, спя непробудно и ставам свеж, а без това - спя лошо и сутринта съм като пребит.Явно е от възрастта.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
А защо трябва да пием алкохол? За разпускане?Тогава що не с марихуана? Крайно време е да я легализират! Твърдо съм за това, а ако някой твърди, че това е наркотик и щом си тръгнал с марихуана, непременно ще стигнеш и до твърдите наркотици да се боцкаш, от които няма спасение, просто не е прав!Все едно, да твърди, че човек, който си пийва 1-2-3 бирички вечер, непременно ще премине на твърд алкохол и ще стане алкохолик!А някой знае ли каква е разликата между алкохолик и пияница?Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа:А защо трябва да пием алкохол? За разпускане?Тогава що не с марихуана? Крайно време е да я легализират! Твърдо съм за това, а ако някой твърди, че това е наркотик и щом си тръгнал с марихуана, непременно ще стигнеш и до твърдите наркотици да се боцкаш, от които няма спасение, просто не е прав!Все едно, да твърди, че човек, който си пийва 1-2-3 бирички вечер, непременно ще премине на твърд алкохол и ще стане алкохолик!А някой знае ли каква е разликата между алкохолик и пияница?Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Yavor написа:Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Закон Божи - всяка вечер салата, мезенца и 100 - 150 грама ракийка,водка,а може и уиски.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар