Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пиете ли алкохол и колко често ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще си замълча.... тактично
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ракия - по празниците или при повод, най-често по една чаша, но ако е сериозен повода и до половинка стигам.Бира - винаги, когато и колкото има.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

mitkosoft написа:
        разликата между пияницата и алкохолика е , че пияницата пие в компания, алкохолика самичък. Това естествено са квартални вицове
        Не, но накратко - пияница е човек, който пие и не може без пиячка. В крайна сметка може да се превърне в алкохолик. А алкохолика е човек, на когото алкохола му вреди, но може без алкохол. Или с други думи - без едно мога, но с едно не мога. Така, че ако човек знае, че е алкохолик, може цял живот да не близне алкохол и да си е добре, за разлика от пияницата, който може и последните си стотинки да даде за пиячка...
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Отнасям се подозрително към хората, които.... и не ядат месо.Според мен са маниаци и потенциално опасни.
          Абсолютно правилно Кире.....ЦИТАТ:"Малко размисли покрай постите:Изпитвам дълбоки съмнения към обстоятелството, че досега не е открит нито един вреден зеленчук. Не че вярвам в конспирации, обаче се замислете: хиляди изследвания за здравословното хранене проведени до днес, обаче всички буреняци и коренища - полезни. Месото направо го обезкостиха - обезкостиха изглежда като подходящ глагол за случая, абсолютно всичко вкусно и приятно се оказва, че сее мор и смърт, но треволяците си стоят необезпокоявани. Значи ако си изпържиш яйчица в масло, по-добре да ги ядеш направо в Пирогов, щото си на крачка от инфаркт, инсулт и бубонна чума. Сланина стана синоним на СПИН, сочната вратна пържола се сервира само с бележка от съда, че това ти е последното желание преди сутрешната екзекуция, за шоколадово суфле сигурно вече искат клинична пътека. Но стане ли дума за жилав, безвусен и разкашкан зеленчук, сварен до смърт и с цвят на цокъл от прогимназия в Каспичан - заря, подобрява всичко в организма, укрепва даже и ноктите, а имунната ти система вече може сама да пребори Путин. Добре бе, от десет хиляди зеленища не се ли намери едно, дето поне малко да е зле? Примерно полезно за сърдечно-съдовите работи, но пък за сметка на това леко кихаш от него? Ей така, нещо мъничко неудобно да е, от кумова срама да напишат нещо тия изследователи. Няма такова нещо, ядеш дюнер - направо губиш пенсията, но се натъпкваш с троскот и толкова регенерира системите, че ти дават куверт за абитуренски бал, такова подмладяване пада..."
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino изкърти с тоя цитат

Коментар

не се излагайте

dikanio написа:
              По малко, но редовно. Като гледам и аз се вмествам в средните дневни количества за форума - 1-2 бири или 50-100 ракия или 1-2 чаши вино (най-рядко). Естествено при поводи надвишавам леко нормата :D
              аз пък жулим бира докато усетя че не мога да побера повече и след това минавам на концетрат . Рекорда ми на бира е над 20 бири на едно пиене. Концентрат ми е над литър на едно пиене. И определено обичам да смесвам - обикновено ми се пие от всичко едновременно Просто получавам такава жажда ... . Рекорда ми без алкохол е над един месец. Бях го спрял .. после спрях спирането .. няма смисъл живота е кратък, края е ужасен и нама смисъл да се умира в добро здраве ...Подпис: чист Видинчанин
              Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Re: не се излагайте

Пешеходеца написа:
                .. няма смисъл живота е кратък, края е ужасен и нама смисъл да се умира в добро здраве ...
                То направо си е грехота да умреш в здраво тяло Българина от край време обича вечер да е на маса със салатка и ракийка, това не се изкоренява с 1-2 поколения, такива сме и такива ще си останем
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  Пешеходеца написа:
                  .. няма смисъл живота е кратък, края е ужасен и нама смисъл да се умира в добро здраве ...
                  То направо си е грехота да умреш в здраво тяло Българина от край време обича вечер да е на маса със салатка и ракийка, това не се изкоренява с 1-2 поколения, такива сме и такива ще си останем
                  А защо трябва да се изкорени?За да сме по-здрави или по работоспособни?Или просто щото така е модерно?Не можеш да изкорениш нещо, за което няма неоспорими доказателства че е вредно - говоря за слатката с рикийката. Или бирата. Или винцето.Ето на - за цигарите уж има неоспорими доказателства, направиха ги по една торба пари - някъде да са спрели да пушат? Даже и не говоря за България.Във Франция платих 9 евро за кутия Марлборо, на която даже не пишеше марката, а само по цвета се различаваше, продаваха цигари само в едни специални кафета - нещо каято нашия Еврофутбол, които по закон затварят в 18:30 - т.е. вечер като ти свършат цигарите, чакаш да отворят сутринта.И какво - въпреки всички тези рестрикции - в кафето имаше опашак за цигари, купуваха си цели стекове хората, целия Париж беше във фасове вечерта - и в метрото и по улиците.Както казват по нашия край - "Файда Йок"!
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Я от 6 гОдини не пия. Не съм го замислял така, то си стана по естествен начин. Сега само по забави и вечеринки джоквам по едно Инак, цигарите ги не отказвам, ке си пуфкам наволя, оти ми е кеф.
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

didich написа:
                      Пешеходеца написа:
                      Има ли индивиди, които никога в живота си не са се прибирали вечер и първото нещо, което да са направили е това да пийнат една ракийка със салатка?А да кажем жулят бананово мляко с кроасан като заместител?
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Хмм ... навремето ми се е случвало да препивам, но никога до фаза да не знам какво върша .... Откакто ми се роди детето преди 2г, почти спрях да консумирам алкохол - може да е психологически стопера, може просто да съм одъртял и да не нося физически на такива гадории Та така ....пп: А това салатка с ракийка никога не съм го разбирал ... Или само салатка, или само ракийка

Коментар

.

xaerial написа:
                          пп: А това салатка с ракийка никога не съм го разбирал ... Или само салатка, или само ракийка
                          Любо,при вида на една хубава и богата салатка Фанта ли ще си сипеш? По една ракиика на ден,бягаи докторе от мен
                          Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                          EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                          EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Kay_ написа:
                            ... ке си пуфкам наволя....
                            Това "ке" нещо ми намирисва на македонско.....

Коментар

veselin10 написа:
                              Kay_ написа:
                              ... ке си пуфкам наволя....
                              Това "ке" нещо ми намирисва на македонско.....
                              Мани, жената като захапе, по три дена след посещение продължава така да говори
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Yavor написа:
                                Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!
                                Същите закони важат и при мене :D ...наздраве на всички
                                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Working...
                                X