Аз ще си замълча.... тактично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пиете ли алкохол и колко често ?
Collapse
X
-
Ракия - по празниците или при повод, най-често по една чаша, но ако е сериозен повода и до половинка стигам.Бира - винаги, когато и колкото има."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
mitkosoft написа:разликата между пияницата и алкохолика е , че пияницата пие в компания, алкохолика самичък. Това естествено са квартални вицовеВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Отнасям се подозрително към хората, които.... и не ядат месо.Според мен са маниаци и потенциално опасни.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
не се излагайте
dikanio написа:По малко, но редовно. Като гледам и аз се вмествам в средните дневни количества за форума - 1-2 бири или 50-100 ракия или 1-2 чаши вино (най-рядко). Естествено при поводи надвишавам леко нормата :DПешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.
Коментар
-
Re: не се излагайте
Пешеходеца написа:.. няма смисъл живота е кратък, края е ужасен и нама смисъл да се умира в добро здраве ...punto HGT
Коментар
-
didich написа:Пешеходеца написа:.. няма смисъл живота е кратък, края е ужасен и нама смисъл да се умира в добро здраве ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Я от 6 гОдини не пия. Не съм го замислял така, то си стана по естествен начин. Сега само по забави и вечеринки джоквам по едно Инак, цигарите ги не отказвам, ке си пуфкам наволя, оти ми е кеф.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:Пешеходеца написа:.. няма смисъл живота е кратък, края е ужасен и нама смисъл да се умира в добро здраве ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Хмм ... навремето ми се е случвало да препивам, но никога до фаза да не знам какво върша .... Откакто ми се роди детето преди 2г, почти спрях да консумирам алкохол - може да е психологически стопера, може просто да съм одъртял и да не нося физически на такива гадории Та така ....пп: А това салатка с ракийка никога не съм го разбирал ... Или само салатка, или само ракийка
Коментар
-
.
xaerial написа:пп: А това салатка с ракийка никога не съм го разбирал ... Или само салатка, или само ракийкаLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
veselin10 написа:Kay_ написа:... ке си пуфкам наволя....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Yavor написа:Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар