Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пиете ли алкохол и колко често ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пиете ли алкохол и колко често ?

Или казано по друг начин напивате ли се като поп на задушница често? До колко според вас вреди алкохола? Колко е дневната ви дажба.Теза: Както бе писано в друга тема...доказано е , че ако се храниш здравословно, спортуваш, лягаш си и ставаш на време ще живееш до 100 години. Може би е така, но при условие, че не извършвате никаква работа, която да ви носи доходи, мислите само и единствено за дневната си диета и спортния си режим. В този забързан и объркан живот пълен с несгоди, мизерия и нищета всеки намира начини да се отърве или подтисне за кратко емоциите си породени от сивото ежедневие...кой с наркотици, кой като ходи на платена любов, кой като излезе в края на седмицата да си направи главата безчувствена в някоя кръчма или дискотека. Интересно ми е дали сред членуващите във форума има такива и които всекидневно след работа си пииват по едно аперитивче преди вечеря заедно със салатка(лятото) или сухо мезе(зимата) в рамките на разумното 50-100 грама за дезинфекция дето се вика.Лично аз зимата редовно си пукам по една чинийка пастърма с една голяма ракийка и след това на вечеря чаша вино. Чувствам се перфектно и забравям за ежедневните проблеми. Има дни в които не го правя. Лятото пък откакто законово имам право да употребявам алкохол не помня да не изпия поне една бира, просто я обожавам и много, често се случвав и да е повече от една бира. Всичко това се случва при положение, че нямам намерение да шофирам някъде.Не мисля, че е правилно това което правя но се чувствам добре, а и незнам но от 2 години насам не съм хващал хрема или пък съм настивал.Интересно ми е да чуя и други мнения по темата.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

https://www.youtube.com/watch?v=l9ju...д:-Пиете, да? И пиете, и пиете, и пиете, и пиете... Всичко изпихте!Мислите си какво, че се е свършила Русия, да? Нааа! Нааа ти!Страхувате се от нещо, да? Спасение не търсите? Какво намерихте в нея?Лоша отрова!-Ти, какво, Льоня?!? Наплаши ме! Е, и аз съм бил така... Като ме хване, държи ми и не пуска... И тогава - или това, или - жени!А най-добре всичко заедно, веднага и много!

Коментар

На 22 години съм пия може би 2,3 пъти в годината за твърд алкохол Става дума иначе летните месеци се излъгвам 1,2 бири на месец. Спортувам за здраве футбол, тенис на маса и фитнес. Не пия защото Спортувам а просто не ме влече алкохола.имам Връстници които пият повече ракия от дядо ми 100-200 мл обяд и вечер.нямам напротив никои нека всеки си пие колкото му е сладко само мразя пиянски изцепки.
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз пък и аз си кусвам. :D Обаче, ракия и други твърди, само с компания на маса, тогава ми идва глътката. Иначе, всяка вечер, една, две бирички си ги знам (кенчета). :DЗа моите 22 години, само веднъж се омазах яко и то преди коледа, като бях на прасе, с 3 кани вино на село. Видимостта ми беше, като в мъгла, ама пък си бях на положение, значи не съм бил прекалено зле. хахахах
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

От 3 години и нещо почти не съм лизвал алкохол поради здравни проблеми, ама аз така или иначе почти не пиех въпреки че съм имал доста омазваници (като пиех пиех качествено (е до повръщане не се е стигало ) ) ама да ви кажа не ми е проблем никакъв, като се събираме с приятели пия няколко бири и после им се смея колко са се омазали
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Всеки ден по 2 бири. Иначе Ракия 100-200 мл. събота или неделя, като се съберем на маса.
              1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
              2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Ако няма поводи не се и сещам за алкохол, но когато има кой да те подхлъзне не отказвам. Зимата върви твърдия алкохол, лятото биричка и то от сорта на леките с разни плодове с 2% алкохол, лятото в жегите алкохола по трудно излиза и избягвам да пия.Само незнам защо тия от Загорка спряха Fusion, тая бира най ми допадна, а и в нета няма инфо, някой има ли идея защо я спряха ?
                punto HGT

Коментар

Всяка вечер от 20 до 50 грама ракия или чаша- две вино .При поводи може да променим грамажа.Лятото 1 или 2 бири на ден.
                  EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                  EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                  FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Всяка вечер от 20 до 50 грама ракия или чаша- две вино .При поводи може да променим грамажа.Лятото 1 или 2 бири на ден.
                    +1 със същите предпочитания и грамаж
                    Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                    FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Пия три пъти седмично само коняк,по около 150 гр.При наличие на официални празници трите пъти стават четири,пет.Колкото е необходимо.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

По малко, но редовно. Като гледам и аз се вмествам в средните дневни количества за форума - 1-2 бири или 50-100 ракия или 1-2 чаши вино (най-рядко). Естествено при поводи надвишавам леко нормата :D
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз пък за моите - 21 години, никога не съм се напивал. Пил съм до сега уиски, бира и шампанско. Като пиенето е много рядко и по малко.
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Yavor написа:
                            Закон Божи - всяка вечер голяма салата, мезенца и 50-100грама ракийка. Вечеря, а след това 1-2-3 бири според настроението. През деня не пия освен при поводи или сватби. Но вечер - задълже!
                            Все едно аз съм го писал... Алкохола в умерени количества не е вреден, а полезен, както и всичко останало.Отнасям се подозрително към хората, които не близват алкохол и не ядат месо.Според мен са маниаци и потенциално опасни.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Yavor написа:
                              Все едно аз съм го писал... Алкохола в умерени количества не е вреден, а полезен, както и всичко останало.Отнасям се подозрително към хората, които не близват алкохол и не ядат месо.Според мен са маниаци и потенциално опасни.
                              хаха потенциално опасни вика хаха...да има нещо вярно, не е хубаво да подтискаш напрежението в себе си...тряа да се разпуска редовно
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
                              X